Zdraviim... minuly tyzden som bola na chirurgickom zakroku - vyrezavali mi znamienka.. ked uz bolo po vsetkom, doktorka si vsimla, ze mam na hornej pere herpes (mna to pred zakrokom vobec nenapadlo kedze som predtym nikdy herpes nemala a bol uz vlastne na ustupe - mala som ho 10ty den a bola tam uz len chrasticka). Kedze ma lekarka vystrasila na smrt hned na dalsi den som utekala ku koznej ktora mi predpisala tabletky Herpesin + Imazol masticku a jasne uzivat vitaminy B, C a Zinok. Momentalne mam 5 den po zakroku a herpes sa mi na tom istom mieste zacal vytvarat opat ... mam z toho dost stres aby sa mi herpesy nevytvorili aj po ranach ... neviete mi poradit nieco, cim by som sa ho cim skor zbavila a tak vlastne predisla nezelanym komplikaciam ? Resp stretol sa uz niekto z Vas s niecim podibnym ? Dakujem pekne
@kaca33 Ahoj mne sa herpes urobi vzdy ak mam teplotu a mne pomaha cisty propolis Ked citim ze ma svrbi pera tak si to potieram ado troch dni ho nemam a takties zabera aj synovi niekedy Ked mal nadchu tak sa vzdy vysypal od kedy som ho presvedcila na propolis uz druhy rok sa mu nevyhodil ani pri chripke neviem ci je to len nahoda ale nam pomaha