Zdravím. Zaujímalo by ma, či by mi vedel niekto poradiť alebo má podobné skúsenosti s veľmi výraznými žilami na nohách. Mám 22 a žily na nohách mi vidno fakt všade ..celú dobu som si myslela, že je to nejaké “začiatočné štádium” kŕčových žíl keďže ich máme v rodine. Bola som s tým však u lekára a on mi povedal, že mi s tým nevie nič spraviť, že je to len vec estetického hľadiska. Pritom niektoré určité žily je už na dotyk cítiť a nohy ma dosť bolia. Nechce sa mi však veriť, že sa s tým nedá nič robiť pretože som úprimne fakt nešťastná z toho ako to vyzerá.
@linelaa Ahoj, tiež mam niekde na nohách dosť výrazne žily, ale zas na dotyk necítim. A bolesť nôh pociťujem dosť často, ale to mám už od malička. Tiež chcem ísť s tým k lekárovi nech sa na to aspoň pozrie lebo jednu žilu mám takú divnu výraznú úplná pavučina akoby - dole úplne až smer kotnik
tiez som mala taky problem, som si ich postupne zacala vsimat ze sa objavuju. a teda nie som ten pripad, ktory by to hned riesil operaciou, a chirurgicky a neviem este ako, tak som si nechala poradit a skusila som vyzivovy doplnok najprv 🙂 a som za to rada. je to menej bolestive, respektive vobec ako ist pod noz 🙂
tak stale lepsie ako ist pod noz 🙂 a jasne, on pomaha zlepsovat ohybnost a taku tu elasticitu ciev pricom podporuje obeh krvi v tele 🙂 je to Pycnogenol od Zeen. no a mne to pomohlo aj v tom, ze uz na pohlad som sa mohla na seba pozerat 🙂
Bert22 to ma asi kazdy inak 🙂 Tiez obdivujem zeny, ktore sa rozhodnu rovno podstupit zakrok, to chce odvahu 🙂 A toto uzivas uz dlhsie alebo ako to funguje? Kombinujes to s niecim?
@mischelin999 ved jasne ako kazda zienka nech sa rozhodne aby jej bolo dobre a zvolila si taky sposob aby jej pomohol odstranit tieto nepekne zily. vies co ano, uzivam to uz niekolko mesiacov a pravidelne hlavne 🙂 to som az moc zodpovedna aby som nieco vynechala 🙂 nie nie, nekombinujem, a na co. ked vidim rozdiel ani mi to nejako nenapadlo 🙂
Bert22 cize ak spravne chapem, nemozes nic vynechat aby sa ucinok dostavil? Lebo sa priznam v uzivani cohokolvek nie som nejak zodpovedna, takze na to by som si asi mala zvykat 🙂 Ale ked vravis, ze to s nicim nekombinujes, to je super to je asi celkom silne.
tak zase nemyslim, ze by sa nieco stalo ak by si si jednu tabletu zabudla dat, ale je to o tom ze teda pravidelnost 🙂 ale to tvrdim pri vsetkom, ze ked je clovek poctivy tak uvidi vysledky 🙂
A to s vlastne nejako vstrebe alebo zmierni alebo sa ti upravi prudenie krvi? Snazim sa si to predstavit, ze aky to ma vseobecne vlastne ucinok, ked som si aj tuto precitala co pisali zienky, ze im to pomohlo pri dlhsom a pravidelnom uzivani.
hej chapem co myslis, ale tak ako by som ti to vysvetlila, vseobecne posobi na zlepsenie kvality koze, na elasticitu koze, a tym ze obsahuje vytazok z borovicovej kory, tak pozitivne vplyva aj na cievy a cievnu sustavu takze asi tak nejako pomaha odstranit aj taketo nepekne zily 🙂
toto na fotke uzivam 🙂 co sa mna tykalo, mavala som problemy so zilami, ako hold, mame to aj v rodine, a uz sa to podpisalo aj na mne, takze bolo na case, aby som to zacala nejako riesit 🙂 kamaratka mi odporucila vyskusat a veru som rada 🙂 inak poviem vam postupne vekom je asi potrebne aby clovek rozne vitaminy doplnal do telu, uz to nie je ako za mladi 🙂
ahaaa este som o takychto pirulach veru nepocula. ako dlho je za potreby ich uzivat pokial sa ake take vysledky dostavia a ake je prosim ta davkovanie
tak toto je individualne 🙂 predpokladam ze kazda zienka to ma inak aj co sa tyka samotnych zil podla toho ake su vyrazne a tak 🙂 uvidis ak vyskusas jedno balenie a teda jedna tableta denne 🙂 som naucena si ju davat po obede po jedle ale tak to je na tebe 🙂
hej hej to je jasne, ze kazda to ma inak. ako som pozerala tak aj cena vyzera byt super na to, ze je tam tych piruliek tak vela
no presne, to som aj ja rada, ze to nie je take ze by sa to rychlo spotrebovalo. cenu si pozerala na nete alebo napriklad si bola kuk v DMke? tam si to chodim aj ja brat 🙂
Inak toto vyzera byt ovela lepsie na vyskusanie ako keby som si mala predstavit nejake ofukovanie a natahovanie zil. Uff to by som asi nedala. A cenovo sa ako pohybuje? Neviem ci som nahodou tuto info neprehliadla 🙂
no to si neviem ani predstavit, a potom aj ta rekonvalescencia, co ja viem 🙂 clovek ked chce zit aktivne, toto by ma asi posadilo na zadok :D cenovo je to okolo 35 eur 🙂 co je podla mna pri pomere cena a ucinky ake to ma super 🙂 absolutne sa mi nechce kupovat na leto dlhe sukne takze vies ako 🙂
Tak to je fajn, cenovo si myslim ze akurat keby si mi napriklad naopak porovnat fakt nejaky invazivnejsi zakrok a vsetko okolo toho 🙂 Presne ako pises 🙂 Tak pojdem pozriet do tej DMky, ved to je jedno do ktorej nie? 🙂 Vsade by mali mat rovnaku ponuku tovaru 🙂
zienky a to vlastne ako funguje? to ked sa mi objavuju take male zilky este sa s tym da nieco robit? nejake kompresnejsie pancusky nosit alebo viac cvicit? co vam pomaha?
@silvia_pekna tak da a uz si to skusala aj nejako riesit? ci zatial si si len na zaciatok vsimla ze sa ti objavuju? hadam to nie je take strasne a v takom stadiu, ze by sa teda s nimi dalo este volaco robit 🙂 tam hlavne podla mna treba poriesit stav ciev aj 🙂
pancusky ich tak stahuju aby sa nerozrastali nejak ale je pravda, ze ich neliecia, takze by bolo fajn nieco zacat uzivat, predsa len chces aj neskorsom veku nosit sukne
@mischelin999 vies co este som to nezacala riesit :D ja mam na vsetko cas, vies ako sa to hovori, az ked mi bude horiet za zadkom sa na to pozriem asi 🙂
@bert22 @darinagod aha rozumiem, ze je to vlaste len nieco na esteticke prekrytie, a co na to teda pomaha, tak normalne? 🙂
@linelaa tiez mam taketo zily, odjakživa, proste su tak na povrchu a vidno ich. Kym nie su kŕčové, zapalene nebude sa s nimi nic robit. Vies si predstavit napr ze by ti vsetky žily odstránili / sklerotizovali? Bud rada ze ich mas a zdrave 😉
Ak mas problém napr s opuchmi, alebo ti praskajú žilky atd, su na to výživové doplnky, kremy,... Prospieva aj plávanie, pohyb. Ale myslim ze s tym, ze ich vidno to neurobí vela.