Chcem sa opytat na skusenosti zien s nahlym a vyraznym vypadavanim vlasov pokial zakladne krvne testy neukazuju ziadne abnormalne odchylky a stres tiez nie je vyrazny faktor. Nejake rady, co moze sposobit a zastavit ich vypadavanie?
Tento tyzden som bola u ocnej a ta ma postrasila,ze ak nebudem okuliare nosit,zacnu mi vypadavat vlasy..myslela som,ze si robi srandu,no vraj je to tak...kazdu zenu vraj posielaju pri vypadavani vlasov hned na ocne vysetrenie...tak vyskusaj a uvidis...
kup si Revalid alebo Donna Hair
Mne pomohlo uzivanie lecitinu a sampon vichy proti vypadavaniu vlasov,ale keby mi to nezabralo,bola,som,pripravena,kupit si revalid.
ale adelii dobre pise,moze to byt aj z oci..
Ahoj, citala som tu na MK, ze jednej mamicke velmi pomohol Rakytnikovy 100 percentny olej. Tusim ze 5 kvapiek rano si davala.
ahoj. Osobne som si tým prešla...mne pomohli vit.doplnky donna hair a ešte výborný je arganový olej masirovať do pokožky, robiť zábaly. Vyrašilo mi množstvo malilinkých vláskov a aj obmedzilo padanie...nasaď si vit.B, E je dobrý tiež... panthenol, biotín... žihľavové odvary, ale i klasické šampony ako zihlavovy, lopuchový, brezovy... je toho kopec proti vypadávaniu vlasov...
Ono každeému zaberie niečo iné..musíš skúsať... pričiny vypadávania sú rozne...
Prajem, aby ti to čoskoro prešlo.. 🙂
lieky biosil
Ahoj, velmi dobry na potieranie je Biohaar, nestoji ani vela a ja som nan vygooglila najviac poz.referencii. Treba to este zvnutra podporit, napr. Revalidom. A obrnit sa trpezlivostou, je to beh na dlhe trate, treba oba pripravky poctivo a pravidelne uzivat.
Prečistiť obličky, obličky sú zodpovedné za kvalitu vlasov aj nechtov. Napríklad tinktúra žihľava, obličkový čaj, koncentrované prípravky ako Renol na prečistenie celej dráhy obličiek a podobne.
ja som toto riesila,..dala som sa zostrihat,aby som nemusela mat vlasy v gumicke,...vypadavali strasidelne,...ale chvalia si aj forkapil tabl,..ze normalne rastu nove potom,...idem ich objednavat,aby som tie miesta zaplnila,...aj ked mam hustu hrivu tak mi to vadi,...