Výrazné vypadávanie vlasov. Poradíte?

chipmunk
21. feb 2014

Chcem sa opytat na skusenosti zien s nahlym a vyraznym vypadavanim vlasov pokial zakladne krvne testy neukazuju ziadne abnormalne odchylky a stres tiez nie je vyrazny faktor. Nejake rady, co moze sposobit a zastavit ich vypadavanie?

luba28
21. feb 2014

ja som toto riesila,..dala som sa zostrihat,aby som nemusela mat vlasy v gumicke,...vypadavali strasidelne,...ale chvalia si aj forkapil tabl,..ze normalne rastu nove potom,...idem ich objednavat,aby som tie miesta zaplnila,...aj ked mam hustu hrivu tak mi to vadi,...

adelii
21. feb 2014

Tento tyzden som bola u ocnej a ta ma postrasila,ze ak nebudem okuliare nosit,zacnu mi vypadavat vlasy..myslela som,ze si robi srandu,no vraj je to tak...kazdu zenu vraj posielaju pri vypadavani vlasov hned na ocne vysetrenie...tak vyskusaj a uvidis...

sara409
21. feb 2014

kup si Revalid alebo Donna Hair

siska53
21. feb 2014

Mne pomohlo uzivanie lecitinu a sampon vichy proti vypadavaniu vlasov,ale keby mi to nezabralo,bola,som,pripravena,kupit si revalid.
ale adelii dobre pise,moze to byt aj z oci..

elena9
21. feb 2014

Ahoj, citala som tu na MK, ze jednej mamicke velmi pomohol Rakytnikovy 100 percentny olej. Tusim ze 5 kvapiek rano si davala.

natalinda88
21. feb 2014

ahoj. Osobne som si tým prešla...mne pomohli vit.doplnky donna hair a ešte výborný je arganový olej masirovať do pokožky, robiť zábaly. Vyrašilo mi množstvo malilinkých vláskov a aj obmedzilo padanie...nasaď si vit.B, E je dobrý tiež... panthenol, biotín... žihľavové odvary, ale i klasické šampony ako zihlavovy, lopuchový, brezovy... je toho kopec proti vypadávaniu vlasov...
Ono každeému zaberie niečo iné..musíš skúsať... pričiny vypadávania sú rozne...
Prajem, aby ti to čoskoro prešlo.. 🙂

veronika1982
22. feb 2014

lieky biosil

raffaella
22. feb 2014

Ahoj, velmi dobry na potieranie je Biohaar, nestoji ani vela a ja som nan vygooglila najviac poz.referencii. Treba to este zvnutra podporit, napr. Revalidom. A obrnit sa trpezlivostou, je to beh na dlhe trate, treba oba pripravky poctivo a pravidelne uzivat.

mamazem
22. feb 2014

Prečistiť obličky, obličky sú zodpovedné za kvalitu vlasov aj nechtov. Napríklad tinktúra žihľava, obličkový čaj, koncentrované prípravky ako Renol na prečistenie celej dráhy obličiek a podobne.

jsa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz