Zeny prosim vas poradte nieco na vyrazky po holeni, je to neznesitelne, ja mozem mat novu ziletku, proste ako sa mi odieraju nohy spotia sa v tomto teple stale sa vyhadzem, hanbim sa za to, ist niekam tak, na laserovu epilaciu zatial nemam financie no do buducna urxite pojdem. Ale chystame sa aj na dovolenku a ja taˇ nechem chodit takto vyhadzana. Musim sa holit protismeru lebo inak to proste zbytocne vidno to kebyze oholim len tak, predsa sa koza podrazdi. Ja uz neviem . V zime toto nemam az take..len v lete ked je horuco
Ak smiem, pripnem sa.
@pribinak mne sa po depilacii robili vyrazky rovnako ako po holeni.
Co pomohlo, Gel na holenie na intimne partie a balzam po holeni.
@rebrambora ja zas na to nesmiem nic dat. A ak sa spptim, co sa v lete vzdy, tak jedna katastrofa. Idem asi od Jeziska pytat IPL...
Ahoj, ja som pracovala v estetickej klinike a na toto pomôže veľmi laserová epilácia, už po dvoch razoch budeš mať doživotne menej chĺpkov a hlavne sa Ti nebudú zapaľovať.
Sudokrem alebo zinkovu mast. Zinkovu mast kupis za cca 3 E, Sudokrem je drahsi. Vecer oholis, natries a rano nebudes mat vyrazky. Popripade sa natries 2-3x, zalezi ako citlivu pokozku mas.
Holiť sa večer a použiť detský púder s azulenom
@domika225 to je sen urcite raz pojdem verim tomu
Však si daj spraviť depiláciu voskom v nejakom salóne. Vydrží to dlhšie ako oholené a nerobia sa žiadne vyrážky