Ahojte, je tu prosim niekto kto mal problemy s vyrazkami pocas tehotenstva? Ale naozaj rozsiahlimi na tvari aj na chrbte a potom druhe alebo ine tehotenstvo uz tie problémy nemal? Ide o to, ze ja som pocas prvého tehotenstva mala dost velke problemy s vyrazkami na tvari a na chrbte a na ramenach. Bolo to fakt hrozne a nie len esteticky. Stale som ich mala zapalene :(. Trvalo rok kym som sa ich po tehotenstve uplne zbavila ale aj tak mi ostali flaky. Rozmýšľame teraz nad dalsim babatkom ale ja sa hrozne bojim ze to bude znova a ze to zanecha take nasledky, ze uz navzdy budem mat znicenu tvár aj chrbat. Prosim ak je tu niekto kto mal take problemy pri jednom tehotentve a pri druhom uz nie tak ma ukludnite prosim 🙏🙏🙏 viem ze pre niekoho je to banalita ale pre mna to bolo naozaj hrozne a zle som to znasala.
@kiki68 ja mam flaky po tehu po celom chrbte. Myslis ze ipl na to pomoze? Je to drahe?
No jedine to pomoze, mne pred tehu odstranovali flak na nose ipl a zabralo. Oni najprv zistia o aky flak ide vlastne a potom s tym robia. Za moj flak na ipl som platila 40 eur. Tam sa to rata na impulzy myslim. Teraz budu skody vacsie, to je jasne. Takze ratam okolo 200 eur.
@kiki68 no flak na nose 40e ale cely flakaty chrbat ved to sa nedoplatim 😅
To je rozne, neviem ci na chrbat sa nepouziva iny typ svetla. Tvar je totiz delikatnejsia. Predsalen keby to na nose domrvia tak si to vsimne kazdy...
Ja som tiez vyhadzana v tehu, teraz sa mi spravili aj pigmentove flaky pod okom. Beriem to tak, ze po porode to vezmu ipl a kadecim. Proste renovacia fasady