Zdravim. Posledny tyzden som sa vyhadzala po tele. Kazdy den sa mi objavujú nove vyrazky. Som si myslela ze ide o nejake štípance, uz som madrace vysavala, perinace, obliecky prezliekla, dokonca jednu noc spala aj mimo domu, a aj napriek tomu si najdem na tele kazdy den novu vyrazku. Dosť svrbia, manžel nemá nic, a som skoro 3 mesiace po porode a ani syn nic na tele nemá. Neviem z coho to moze byť. Pripajam aj fotky. Na nohe na lytku sa mi objavili v takomto mnozstve vcera z noci do rana, na bruchu deska poobede a uz sa mi objavili aj na ruke teraz vecer. Nemali ste niekto nieco take? V nedeľu som prvú vyrazku spozorovala na zápästiach.
@vorkola vo stvrtok som bola u doktorky a brali mi krv aj crp a ziaden zapal nemam v sebe, robili mi odbery ci mi mineraly nejake nechybaju alebo co, železo a tak a vysledky boli vsetky v poriadku, praci prášok som nemenila, jem stale to iste, nic nove som nezaradila tak ja uz fakt neviem co to moze byť
No, smer mudr.Moze to byt hocico,napr.alergia na lieky nejaku potravinu,nieco s krvou, s crevami .Mudr,obvodak ti najskor da urobit odbery krvi mocu stolice,a potom rozhodne