Ahojte baby, prosim Vás tie ktoré ste sa vyhadzali z puelly bolo to hned ked ste začali v nej prat či až po neakom čase ? Mne sa dnes vyhodilo par vyražok pod krkom zatial len a mam pocit že to bude asi z toho lebo nič nove nepouživam ani som nič nove nejedla, a naj by bolo keby ste mi povedali ako približne tie vyražky vyzerali dakujeeem
Aa čudujem, že po zlých skúsenostiach čo tu baby písali to ešte niekto kupuje
@rodinka20 ja som si pred kupou pozicala od svagriny trocha a vyprala.som na liecky uz 3x a nebolo nic tak som vcera kupila a bam zrazu mam vyrazku len cudujem ze to nieje na celom tele ale iba trocha pod krkom
Syn sa vyhadzal, cca týždeň čo začal nosiť veci v nej oprate
@misulik1310 a akú máš ? Vyrážky nemusia byť na celom telo.
@nikha2809 a vsade to tele ci ? A ako vyzerali prosim ta
Puella uzasne vonia, ale bohuzial..
Kvoli mojej a synovej alergickej reakcii, sme ku prestali pouzivat.. Strasne nas svrbel dekolt, ramena a stehna
@rodinka20 tu zelenu
@enusamt no mne tiez ako je dekolt par vyrazok len taky kusok v tvare mince mam vyrazky inal nikde nic zatial
Všade nie, nohy, ramená, krk...
@misulik1310 ja som mala najskôr vzorky a bola som mega spokojná žiadne vyrážky ale potom som sú kúpila veľkú fľašu Žltú a začala v nej prať pravidelne všetko
Po cca 2 mesiacoch som si začala nachádzať na nohách suché fľaky, boli také tmavšie ako moja koža ale nie úplne červené. Postupne sa zväčšovali a pribúdali nové. Skúšala som na to všetky mastičky aj od kožnej a nič nepomohlo. Vymenila som kozmetiku všetku za takú pre alergikov a nič. Až potom ma napadlo prestať prať v Puelle a všetky fľaky zázračne zmizli 🙂
Nic prekvapive.Puella craj dokaze aj rozleptavat nadobku ako pisali niektore zeny,vyrazky ma neprekvapuju.Ja mam skusenosti "len" s vyraznym zhorsenim ekzemu.
@misulik1310 ja som takéto na nohách a zadku najviac
A potom aj pri prsiach sa mi 2 spravili
Ako som písala všeličo som poskúšala na to krémy, maste, a nič nepomohlo až keď som prestala Puellu tak pomaly začali blednut až zmizli úplne
@nika_val takto mi to nevyzeralo uz to aj zmizlo tak uvudim ci to je z toho ja som mala take trocha cervene bodky ako potnicky to vyzeralo lenze som sa hned zlakla lebo taku reakciu ale velku som mala na celej hrudy krku z vonaveho domova ale zatial vyzera ze to boli asi potnicky uvidim este skusim a ked sa to rozsiri tak vsetko z nej preperiem
Ja osobne ich nemám ani moja rodina. Ale známy, mali... Nemusia sa objaviť hneď.