Vyrážky po holení

janka_m19
27. júl 2024

Čaute kočky!!! Mám na vás otázočku. Už dlhšie bojujem s holením a vyrážkami po ňom. Či už v oblasti podpazušia alebo bikín. Používala som aj Venus žiletku, aj pánske žiletky a vyskúšala som aj jednorázové. Takisto som skúšala penu na holenie, gél ale aj čistú vodu. Po holení natieram pantenolom, sudokrémom ale skúsila som aj krém z lekárne na kožu po holení no žiaĺ márne. Vyrážky sú veľké, červené a svrbia, niekedy dokonca aj bolia. Máte nejaké rady alebo som jediná ?

estellas
27. júl 2024

@janka_m19 Ja si na oblasť bikín dávam depilačný krém, mám to menej podráždené ako po holení.
Pod pazuchami mám podráždene stale tam mi zatiaľ nič nepomohlo.

werony_n
27. júl 2024

@janka_m19 používam tento gel a veľmi pekne mi pokožku upokojí, nemám žiadne vyrazky ani ma nesvrbi pokožka

levantinka
27. júl 2024

@janka_m19 Dakedy som mala rovnaky problem. Vzdy po holeni sa tam nastriekam s levandulovu alebo harmancekovu cisto prirodnu vodu a tento problem uz nemam. Treba potom aj vecer pripadne druhy den opakovat na cistu umytu pokozku.

madielilly
29. júl 2024

@janka_m19 ja som mala tento isty problem.Ale odkedy som presla na pansky holiaci gel,odvtedy nemam problem

interjection27
31. júl 2024

Každého pokožka je iná a nie všetky veci bohužiaľ fungujú. Ak plánuješ ďalej experimentovať, tak skús baby olej (ten je perfektný aspoň na moju pokožku) alebo predtým som používala klasický Dove sprchový gél, kedy som ho fajne napenila a rozmazala po pokožke. Ak zvažuješ úplne vykašľať sa na holenie, tak skús sa pozrieť na cukrovú depiláciu, vieš si ju urobiť aj sama doma a veľmi ju odporučam 😊