Vyrážky na zadku

19. júl 2024

Dobrý deň, áno ošemetná téma, no už som zúfalá.
Môj problém sú vyrážky na zadku už dlhé roky. Skúšala som rôzne krémy, aj od kožnej (tá to pripisuje najmä mojej chorej štítnej žľaze), skúšala som peelingy, nosím len bavlnené spodné prádlo, sírové mydlo, hygienu dodržiavam až až, nadváhu nemám, aviváž nepoužívam, prášok som skúšala aj dlhodejsie zmeniť (skúšala som aj detské práčke prostriedky) a nič.
Viem, že mi tu asi nikto nenapíše, že ma s tým problém, keďže je to naozaj ošemetná téma, no možno niekto, kto tento problém mal a našiel nejaký zázrak, aký by mu pomohol.
Manželovi to údajne nevadí ale povedzme si úprimne - nejde o nič vábne.
Budem vďačná za každú radu.

lorin29
19. júl 2024

Robila kožná ster?

mirage
19. júl 2024

aj ja mam, a casto rozskriabane, v lete je to lepsie, neriesim, okrem muza nikto nevidi, aj on len potme vacsinou 🙂 🙂

autor
19. júl 2024

@lorin29 Áno, je to už síce 3r, no stav nezmenený (po kreme od nej to troska ustúpilo, no nie úplne a len na krátko). A ster na všetko negatívny.

autor
19. júl 2024

@mirage mňa to trápi. Nechcem nikde ukazovať zadok, no pre môj pocit, pre mužov prijemnejsi pohľad. A nebolo nič, čo ti s tým niekedy pomohlo?

niggaballs
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sashka22
19. júl 2024

Ja to mám tiež tak,ale výhoda, že ich nemám aspoň na tvári. Už to beriem ako je. Celkom mi pomáha opaľovať sa na slnku, to ich vysuší. Môj partner to tiež nerieši,aj tak je to časť tela, čo ho najviac priťahuje.

lorin29
19. júl 2024

Pokiaľ tam nie je infekcia tak to môže byť aj zo sladkého... Znama musela vysadiť všetko sladké a po mesiaci zistila ze to naozaj bolo z toho😊

mirage
19. júl 2024

nemam toho vela, a teraz fakt slnko pomaha

hatsepset
19. júl 2024

Ja mám celý život akné na zadku a chrbte ( aspoň na tvári nemám 😂😂😂) a mávala som aj na stehnách. Naozaj pomáha menej cukru, solarko/slnko a vzduch/vzdušné oblečenie, na noc nočná košeľa ( iba) . Ale tak zlepšenie možno o 50%

klaudinkad
19. júl 2024

Mrknite, ak máte možnosť, na ig @karolinabaumgartner post "zadkné", treba sa prescrollovať nižšie 🙂