Dobrý deň,
je tu nejaký dermatovenerológ, dermatológ, alebo niekto, kto by vedel identifikovať tieto vyrážky? Všimla som si ich až dnes poobede. Trochu svrbia a mam ich na "prednej" časti oboch stehien. Neviem či je to alergický prejav alebo nejaká infekcia. Mala som dnes oblečené rifle, ktoré boli oprané, ale sú skoro nové, tak rozmýšlam, či to nie je nejaká alergická reakcia. Už pár dní jem veľké množstvá paradajok (bohatá úroda, nechcem aby sa skazili :D), aspon 1kg denne, tak či to nie je reakcia na paradajky. Avšak okrem stehien nikde vyrážky nemám. Včera som si tiež holila nohy, ale vyrážky mám len na prednej strane stehien. Taktiež som bola pred týždňom na očkovaní Pfizerom, ale neviem, že by toto mohli byť nežiaduce učinky. Prikladám fotky.
@anett0123 ja mávam.presne takéto isté vyrážky po holení ale iba v oblasti bikín tak dva dni po holení
@kristina1001 @miriam_s tak ďakujem baby, dufam že to bude len z holenia 😀
Objavili sa mi na rukách vyrážky...ale nesvrbia ,ale iba pod pazuchou.....čo to môže byť
@anett0123 ja zvyknem mať také po rifliach alebo silonkach, príde mi to ako najpravdepodobnejšie.. Pri alergii na paradajky by bola reakcia buď lokálne ale na iných miestach alebo by si bola vyhadzaná všade... Po očkovaní sú tiež úplne iné reakcie...