Vyrážky na stehnách a v oblasti bikín

13. aug 2024

ahojte na stehnách a v oblasti bikin sa mi urobili taketo mini vyrazky, vobec to neboli a vytlacit to moc nejde, ak áno tak to potom dost krvaca, co to moze byt?

petamich
13. aug 2024

Molusky podla mna

gelifil
13. aug 2024

ano, molušky

autor
13. aug 2024

@gelifil len o tom ked som si citala, vsade sa pise ze to je svrbive a mna to vobec neboli ani nesvrbi 😌

gelifil
13. aug 2024

ani mna

petamich
13. aug 2024

Nie su svrbive vobec, riesili sme ich s mojim malym, ani nevedel ze ich ma - je to pliaga a hlavne sa rychlo siria po tele

anna222
13. aug 2024

Vyzerá to na molušky, deti mali molušky,ale kožná hovorila,že dospelí molušky nemávajú,že je strašne malá šanca,že ich s mužom dostaneme, a ani sme ich nedostali.Tak neviem

petamich
13. aug 2024

@anna222 U dospelých sú molusky často prenášané pohlavne a napadajú genitálie, spodnú časť brucha, bedrá a vnútorné strany stehien. Vo výnimočných prípadoch sa taktiež vyskytuje na perách a ústach. Inkubačná doba, t. j. doba od infekcie až do objavenia lézií, môže byť od 1 týždňa do 6 mesiacov.

Na 100% su to molusky 🙂 zdrojov je x toto je jeden, ktory mi prvy google vyhodil

autor
14. aug 2024

@petamich momentálne som v situácii kedy doktora neviem navštíviť, myslíte že duofilm mi na to bude stačiť ? ja som ich našla len nejakých 7.. ale nikdy som o tom nepočula a netuším vôbec ako sa toho zbaviť

petamich
14. aug 2024

Duofilm neviem ale ten je podla mna na nieco ine, Molusk by som skusila zohnat, hlavne nerozskriabat, nech sa to nesiri, drzim paste! A podporit imunitu nam kozna odporucala

Uplne chapem, kym mi to dieta domov nedonieslo v zivote som o tom nepocula

soldi
14. aug 2024

deti to mali. ja som to sterilnou ihlou prepichla, vytlacila tu tvrdu bielu bodku vnutri a potrela betadinom. nesirilo sa to uz potom dalej. byvaju znakom oslabenej imunity

autor
14. aug 2024

@petamich v lekárni mi to predali na to, ze molusk ma momentalne vypadok. Skusila som si to vecer dat, teraz to mam prelepene s leukoplastmi tak uvidim. Ďakujem za rady