ahojte na stehnách a v oblasti bikin sa mi urobili taketo mini vyrazky, vobec to neboli a vytlacit to moc nejde, ak áno tak to potom dost krvaca, co to moze byt?
ano, molušky
@gelifil len o tom ked som si citala, vsade sa pise ze to je svrbive a mna to vobec neboli ani nesvrbi 😌
ani mna
Nie su svrbive vobec, riesili sme ich s mojim malym, ani nevedel ze ich ma - je to pliaga a hlavne sa rychlo siria po tele
Vyzerá to na molušky, deti mali molušky,ale kožná hovorila,že dospelí molušky nemávajú,že je strašne malá šanca,že ich s mužom dostaneme, a ani sme ich nedostali.Tak neviem
@anna222 U dospelých sú molusky často prenášané pohlavne a napadajú genitálie, spodnú časť brucha, bedrá a vnútorné strany stehien. Vo výnimočných prípadoch sa taktiež vyskytuje na perách a ústach. Inkubačná doba, t. j. doba od infekcie až do objavenia lézií, môže byť od 1 týždňa do 6 mesiacov.
Na 100% su to molusky 🙂 zdrojov je x toto je jeden, ktory mi prvy google vyhodil
@petamich momentálne som v situácii kedy doktora neviem navštíviť, myslíte že duofilm mi na to bude stačiť ? ja som ich našla len nejakých 7.. ale nikdy som o tom nepočula a netuším vôbec ako sa toho zbaviť
Duofilm neviem ale ten je podla mna na nieco ine, Molusk by som skusila zohnat, hlavne nerozskriabat, nech sa to nesiri, drzim paste! A podporit imunitu nam kozna odporucala
Uplne chapem, kym mi to dieta domov nedonieslo v zivote som o tom nepocula
deti to mali. ja som to sterilnou ihlou prepichla, vytlacila tu tvrdu bielu bodku vnutri a potrela betadinom. nesirilo sa to uz potom dalej. byvaju znakom oslabenej imunity
@petamich v lekárni mi to predali na to, ze molusk ma momentalne vypadok. Skusila som si to vecer dat, teraz to mam prelepene s leukoplastmi tak uvidim. Ďakujem za rady
Molusky podla mna