ako to liečiť?
Holis si stehna?
@vanilkovazmrzka ano
No tak to nerob 😄 z toho mas tieto zapalene vyrazky, takze bud zmen sposob zo ziletky na nejaky depi krem, pastu, laser, alebo skus nejake kvalitnejsie poriadne ostre ziletky+penu, po oholeni vydezinfikovat, osetrit nejakym upokojujucim pripravkom.
@vanilkovazmrzka a ako sa toho teraz zbaviť? mam to iuz 2-3 tyzdne
@nataliajezik nápis do skupiny Zdravotníci na MK
Ked sa ides holit, vzdy si ziletku vydezinfikuj predtym. Potom ti to robit nebude. To je isto z holenia
@liv1 mam si to teraz niečím natierať?
@nataliajezik asi nie ani. To same odozneje. Len nenos nejake velmi priliehave a malo dychajuce gate
Natieraj si to cajovnikovym olejom, 3 kvapky na navlhceny vatovy tampon, to ti staci na cele stehno. A cim menej chytat tu pokozku a neobliekat tesne umele materialy 🙂
@egonsk tak taketo mam bezne z holenia. vyzera to presne takto. hold citliva koza - napr stacilo, aby si s malym rozostupom po holeni dala tesne nohavice
Ahoj, ja som mala takéto zapálene vyrážky na tele po depilácií. Nechcem strašiť ale mala som to tam asi dva mesiace ( skúšala som to natierať aj všeličo iné ), a asi po dvoch mesiacoch mi to aj tak úplne celé nezmizlo. Bežne si holíš stehná a urobilo sa ti to po prvý raz?
to nie su len take bezne vyrazky ... smer doktor odporucam.