Vyrážky na stehnách

nataliajezik
20. máj 2024

ako to liečiť?

egonsk
20. máj 2024

to nie su len take bezne vyrazky ... smer doktor odporucam.

vanilkovazmrzka
20. máj 2024

Holis si stehna?

nataliajezik
autor
20. máj 2024
vanilkovazmrzka
20. máj 2024

No tak to nerob 😄 z toho mas tieto zapalene vyrazky, takze bud zmen sposob zo ziletky na nejaky depi krem, pastu, laser, alebo skus nejake kvalitnejsie poriadne ostre ziletky+penu, po oholeni vydezinfikovat, osetrit nejakym upokojujucim pripravkom.

nataliajezik
autor
20. máj 2024

@vanilkovazmrzka a ako sa toho teraz zbaviť? mam to iuz 2-3 tyzdne

ankare
20. máj 2024

@nataliajezik nápis do skupiny Zdravotníci na MK

liv1
20. máj 2024

Ked sa ides holit, vzdy si ziletku vydezinfikuj predtym. Potom ti to robit nebude. To je isto z holenia

nataliajezik
autor
20. máj 2024

@liv1 mam si to teraz niečím natierať?

liv1
20. máj 2024

@nataliajezik asi nie ani. To same odozneje. Len nenos nejake velmi priliehave a malo dychajuce gate

vanilkovazmrzka
20. máj 2024

Natieraj si to cajovnikovym olejom, 3 kvapky na navlhceny vatovy tampon, to ti staci na cele stehno. A cim menej chytat tu pokozku a neobliekat tesne umele materialy 🙂

missviolet
21. máj 2024

@egonsk tak taketo mam bezne z holenia. vyzera to presne takto. hold citliva koza - napr stacilo, aby si s malym rozostupom po holeni dala tesne nohavice

riesska123
21. máj 2024

Ahoj, ja som mala takéto zapálene vyrážky na tele po depilácií. Nechcem strašiť ale mala som to tam asi dva mesiace ( skúšala som to natierať aj všeličo iné ), a asi po dvoch mesiacoch mi to aj tak úplne celé nezmizlo. Bežne si holíš stehná a urobilo sa ti to po prvý raz?