Ahojte od včera ležím so synom v nemocnici ma rotavirus. A dnes som si všimla že sa mi vychádzali vyrážky na ramenách a hore na chrbte keď mi vybehli svrbili teraz už ani nie. Cca týždeň beriem egilok tak pravidelnejšie ráno polku asi 4 dní teraz aj večer som si dala polku a až potom som si všimla tie ruky. Mám sa báť? Môže to byť z neho? Alebo žeby z tej nemocničnej postele? Inak nemám pocit že mi niečo je
@mamina7070 u dospelého?
@mamina7070 to sa v podstate žiadno ale nelieči že? Ja som skôr myslela či to nemôže byť z toho egiloku?
ano kasne aj u dospeleho fenistil kvapky diathiaden max kvoli svrbeniu
aku davku egiˇoku beries ? ale to je velmi nepravdepodobne
@mamina7070 pol tabletky ráno ale dnes som si dala aj večer. Syn má asi rotavirus ale s tým to hádam nič nemá
Trochu to aj svrbí
Mám aj laktozovu intoleranciu ale zas ja takto na mlieko nereagujem
A ja som tu písala dnes aj o tých častých extrasystolach ale to hádam nemá súvis s vyrazkami
ale z akej gramaze polku z 25 mg ? a navo si davas aj vecer ked tak nemas uzivat ale to nema take ucinky
extrasystoly ma takmer kazdy len kazdy ich inak preziva
@mamina7070 polku z 50mg a kázali mi ráno aj vecer
@mamina7070 len ja ich mám celé dni každý deň a je to dosť nepríjemné a mám aj vysoké pulzy. Mne kázali brať dvakrát denne ale davala som si len ráno lebo som nechcela beat tie lieky vôbec...ale dnes mi bolo blbo tak som si dala aj večer tak ako mám predpisane
Alergická reakcia
@lucia245 myslíš len ja neviem na čo nič také som nejedla už stresujem že sa mi aj ťažko dýcha a že mi je blbo od srdca ale to si podľa mňa len nahovaram a hlavne som nevyspana riadne
Strava, lieky, posteľná bielizeň.... cokolvek z toho to moze byt. Co viem, tak fenistil kvapky a prednisonove čipky sa na to dávajú deťom.
@lucia245 len ja som nikdy alergie nemala. No čipom si asi dávať nebudem 😂 ale ďakujem
Ani ja nie. Iba raz som sa vyhadzala z vody z jazera. Ale moje deti mali takéto reakcie zo silného korenia a z tých nechutnych bublinapojov co predavaju Vietnamci v nákupných centrách (a to to prijali cez materske mlieko).
piata choroba ?