Dobrý deň, idem si k vám po radu nakoľko sa môj priateľ už dlhodobo trápi s hnisavymi vyrážkami na hlave, ktoré ho svrbia pália. Bol veľa krát u kožnej ktorá mu dala antibiotika rôzne mastičky, vodičky ale nepomohlo. Antibiotika na chvíľku pomohli ale po čase sa problém opäť vrátil. Sme už zúfalí nevieme čo by mu pomohlo. Skúšame rôzne šampóny na prírodnej báze ktoré nepenia ale nič nepomáha. Nemáte podobnú skúsenosť poprípade odporučte dobrého doktora kam zájsť. Ďakujem
Trichologia
@deadlylucy Ale žiadne prejavy oslabenej imunity nemá. Väčšinou sú s tým pridružené iné prejavy napríklad ja som mávala kúty na ústach. Ale on nič iné.
@drozdikova samozrejme ak sa môžem spýtať čo ste zatiaľ všetko vyskúšali?
@deadlylucy napríklad mal odobratú aj vzorku z toho mal tam zlatého stafylokova ale pri ďalšom odbere tam už nebol. Nechcem aby skončil plešaty 😕
@andriusa12 tiež vodičky, mastičky.... zarábané, antibiotické, na prírodnej báze .... chvíľu bol pokoj a vrátilo sa to zas. Môjmu mužovi sa robia až také hrče na pokožke hlavy. doktorka povedala ze to sa mu zapaľujú korienky vlasov....
@deadlylucy Vyskúšame teda posilniť poriadne tú imunitu. Máte niečo osvedčené čo je na imunitu dobré?
Ja mam presne to iste. Okolo tych vyrazok mate cervene? A je to svrbive a padaju mi z toho strasne vlasy. Bola som u 3 koznych, kazda mi dala nieco ine, neviem co z toho mam brat :(
@sulky pomohlo vám niečo ja mam rovnaký problém ďakujem za odpoveď
@andriusa12 zdravím pomohlo posilnenie imunity ? Lebo mam rovnaký problém
@drozdikova dobrý deň,ako ste dopadli s tými vredmi?zbavili ste sa toho?manzel sa s tým trapi už rok,kožná nevie pomôcť, sme zúfalí, ďakujem
@andriusa12 dobrý deň,manžel má ten istý problém,trpí tým už rok,ma to hlavne na temene a ma už dosť vlasov vypadanych, nové nerastu, neviem kam až to zájde,kožná nevie pomôcť,vlastne nikto,vám sa podarilo s tým bojovať?prišli ste na účinnú liečbu?ďakujem pekne a prajem pekný deň
@alzbetkacicka dobrý podvečer ja som naozaj obehal všetky možné vyšetrenia na krvi som bol intolerancie na jedlo všetko a nik na nič neprišiel rôzne šampóny som používal od kožnej nič neustupovalo , až som skúsil radikálny pôst 3 dní som nejedol absolútne nič iba som pil čistú vodu bolo to ťažké vydržať ale zvládol som to odvtedy sa mi to stratilo a zatiaľ chvála Bohu sa mi už nové vredy nerobia 🙂 skúste naozaj vydržať ten pôst a dajte prosím vedieť potom či to pomohlo ďakujem 🙏 v poslednej dobe veľa ľudí tým trpí:/
@filipko1234 dobrý podvečer ja som naozaj obehal všetky možné vyšetrenia na krvi som bol intolerancie na jedlo všetko a nik na nič neprišiel rôzne šampóny som používal od kožnej nič neustupovalo , až som skúsil radikálny pôst 3 dní som nejedol absolútne nič iba som pil čistú vodu bolo to ťažké vydržať ale zvládol som to odvtedy sa mi to stratilo a zatiaľ chvála Bohu sa mi už nové vredy nerobia 🙂 skúste naozaj vydržať ten pôst a dajte prosím vedieť potom či to pomohlo ďakujem 🙏 v poslednej dobe veľa ľudí tým trpí:/
@andriusa12 ak môžem pripnem sa. Máme podobný problém a tiež liečba bez úspechu.