Vyrážky/červené fľaky na zadku - ísť ku kožnej?

4. mar 2020

Ahojte , neviete z čoho sa mi môžu robiť vyrážky na zadku? Popripade čo si nane mam dat? Nie také "jebáky" na vytláčanie, iba začervenané a niektore za sebou zanechajú aj fialový flak ako keby jazvu.. mam s tym už dlhšie problem no niekedy to je menej inokedy viac. Nesvrbí ma to ani nebolí iba to vyzerá hrozne. Neviem ci stym mam ist kožnej?

barboritta
4. mar 2020

Nenosis nahodou umelohmotne leginy?

autor
4. mar 2020

@barboritta nosim vselijake a prevazne nosim leginy teda. Ale zase v lete šaty iba a mavam to aj v lete

barboritta
4. mar 2020

Neviem no.syntetika tomu nepomaha a ked sa to vyhodi,zmizne tazko.poznam.travenie mas ok?

kittykat22
4. mar 2020

v zime ked nosis rifle, leginy, obtiahnute veci na zadku, tak si daj cez cely zadok nohavicky z hladkej jemnej latky - saten & spol. Ochrania ti pokozku, a nebudes mat tie bobaky. Ja to mam tiez v zime, a mam koli tomu asexualne prakticke nohavicky. V lete ked nosim sukne a lahke nohavice tak to vobec nemam.

gabika0825
5. mar 2020

Ja by som išla určite ku kožnej. Keď to máš aj cez zimu, teda skoro stále ako píšeš tak to môze byt hocičo ale asi bude v tele nejaký problém keď sa ti zjavujú vyrážky na takých neobvyklých miestach. Nemáš aj na chrbte vyrážky? Skús nenosiť nohavičky z tesných umelých materiálov a daj si pod rifle nejaké bavlnené legíny, veď aj tak je ešte zima von. A nenos príliš úzke nohavice.

autor
5. mar 2020

@gabika0825 ja nosim praveže iba tangá a na chrbte vobec nemam .. nikde iba na riti😁

gabika0825
5. mar 2020

Tak asi bude problém že nosíš iba tangače... potom sa ti zadok šúcha o materiál riflí alebo nohavíc a to ti môže dráždiť pokožku. Začni nosiť bavlnené nohavičky normálne aj cez zadok.