Vyrážka nad uchom

karolinka1222
20. máj 2023

Ahoj chcem sa spýtať mala som vyrazku nad uchom dosť veľkú doktorka nemala čas ale povedala ze si ju mam prepichnut no ja som si ju orepichla dosť boli spravila sa mís toho ako keby placka nemôžem nič robiť a keď som ju vytlačila dva krát pekla ale šla mi len krv ta placka môže mať tam centimeter stretol sa niekto stým ďakujem za odpoveď

dilino
20. máj 2023

TY nevieš že vyražky sa neprepichuju pokiaľ nevieš čo to je.Videla to doktorka že čo to vlastne vôbec je.Nie každa vyražka čo aj vyzera musi byť neškodne. Ešte ani nevieš či ihla s ktorou si si prepichla nebola špinava a dostaneš infekciu.

karolinka1222
autor
20. máj 2023

@dilino nevidela len povedala ze keď to boli že to je dobre znamenie že si mám kúpiť ihlu v lekárni to som urobila prepadla ale šla len voda a dôraz to strašne boli ja som si tam nevidela keď ze to mam hore pod pod valsamj trochu nad uchom chlap ze červené som to nemala vyzeralo to ako vred podkozny cítila som keď som si to prepichla a vytlačila také ako keby to popukalo ale vyšla len krv teraz to mam také ze trocku kopček ale okolo placate a boli to natrela som si to takú smradlavu masticku co mi poradili a pondelok pôjdem ráno doktorke

nika23t
20. máj 2023

@karolinka1222 hlavne vymen doktorku, ktorá Ti dala takúto radu 🤦‍♀️

karolinka1222
autor
21. máj 2023

@nika23t tak rano som stála konečne to odpuchlo a už to tak neboli dúfam ze do dvoch dni to zmizne