Vyrážka na prsníku

margita_zv
24. apr 2017

Ahojte asi pred mesiacom sa mi spravila na prsníku výražka. Neriešila som to pretože vela krat sa mi objavi vyrazka a potom nasledne zmizne, lenze teraz je zapalena , nezvečšuje sa len nemizne, neboli ani neviem ze ju mam pokial sa nato nepozriem. Stalo sa vam niekedy niečo podobné? Mám vyhladať doktora alebo je to len pupak ktory po čase zmizne?

stastnablcha
24. apr 2017

okrem toho ze to nik nevidi a nevie ti odpovedat, si myslim ze doktor by sa asi pousmial nad vyrazkou.

ladygina
24. apr 2017

@margita_zv myslím, že by si úplne zbytočne išla k doktorovi. Počkaj pokiaľ ti nezmizne a ak už fakt dlho nebude miznúť tak až potom choď k doktorovi. Na prsníku sa aj mne robia výražky a nikdy ma nenapadlo ísť s tým k doktorovi

margita_zv
autor
24. apr 2017

@ladygina mna to desi lebo ta vyrazka je tam uz vyše mesiaca a nevidim ze by mizla

soldi
24. apr 2017

@margita_zv zavolaj svojmu gyn a opytaj sa ho

flofli
25. apr 2017

Vieš čo ja som si odpozorovala, že sa mi takéto vyrážky na prsiach robia vždy tesne pred menštruáciou. Tiež sú také škaredé, bolavé a vyzerajú ako keby zapálené. Už som sa na to raz pýtala mojej gynekologičky ale tá povedala, že to nie je nič nezvyčajné, že to máva viacero žien ale asi by si sa pre istotu na to mala spýtať aj ty svojho doktora lebo to nemusí byť to isté. Aj keď moje tiež vydržia aj dva týždne kým zmiznú a potom sa mi už za chvíľu urobí nový pred ďalšou menštruáciou takže je to začarovaný kruh. Ale jednoznačne by som s tým skočila k doktorovi keby čosi, budeš mať istotu 🙂

lobic
26. apr 2017

Ale pokial ta nejak neboji nechala by som ju tak. Neviem ako by sa zatvaril doktore, keby si za nim s takouto vyrazkou prisla. Nemohlo sa ti stat, ze by ti zarastol chlpok alebo nieco take. Vtedy by sa mohla drzat vyrazka aj dlhsie. Ale ako vravim, pokial ta neboli tak by som asi pockala😉

bibiiana
8. okt 2017

Ženy nasla som si na prsniku takuto vyražku a netusim s čoho zajtra pojdem k dr

hanna123
29. mar 2020

@bibiiana ahoj trochu neskoro píšem ale co ti na to povedal lekár