Dobry den prajem kamaratka ma nahoe takuto vyrazku no ono to bola vyrazka potom pluzger a nakoniec toto vie niekto acoho to moze byt vopred dakujeme za radu
@bublinka1426 ano a prave preto to absolutne nie je stav na pohotovost
@anavixy ja by som mala bobky uz pri zarastenom nechti som trpela jak svina.
@bublinka1426 no to verim 😱 toto asi az tak neboli, ked to neriesila.. teda aspon tak som to aj ja pochopila ze nebola este u dr
S tymto v pondelok idealne ku koznej na stery a predpisat liecbu, uz ked doteraz sa neponahlala, do pondelka vydrzi 🙂
@anavixy ale my sa nepytame ci ma is na pohotovost alebo k Dr my sa pytame ci niekto nievie scoho to je alebo co to je co to moze byt treba citat moju otazku
@kristinamalarova ano urcite to niekto vie, napriklad lekar 🙃 ale treba aj citat kto bol oznaceny v komentari a na koho som reagovala ☺️
@kristinamalarova nemá cukrovku?
@kristinamalarova HIV, syfilis
@kristinamalarova aspoň sa opýtať v skupine Zdravotníci na MK
Môže tam byť napr. baktéria (stafylokok)
Obávala by som sa Bercovho vredu
ja sa skor pytam, ktory clovek si dovoli vypestovat taketo nieco na nohe? 😨
@kristinamalarova a ano samozrejme nalepsie poradi lekar, najlepsie kozny. lebo prepac, bezne taketo nieco clovek nema, teda taky co sa stara o svoje telo.
@bublinka1426 máš pravdu, ale tam je toho asi viac, celý bok chodidla modrý...
@sykorka07 bercovy vred je na berci- berec cesky je predkolenie, nie je to vred ktory objavil pan Berec 😃 a toto urcite nie je bercovy vred… ten ma mimochodom pricinu najcastejsie v zilovej nedostatocnosti, toto zacalo vyrazkou, co kludne mohol byt aj stipanec, ktory sa infikoval a zle sa hoji, lebo je zle alebo nijako lieceny.. ale to sa v takomto stadiu podla mna tazko zisti z coho to je a obzvlast na MK, dolezite je to vyhojit… pri syfilise vznika vred v mieste vstupu bakterie, tak to jedine ze by slo o foot fetish a nasledne opat zlu starostlivost o ranu 😀
pohotovost. TOTO MALA DAVNO RIESIT