Mám na nohách konkretne na zadnej strane päty výrastok, nebolí ma to. Je to zo zlej obuvi. myslíte že to zmizne ale nie ? máte s tým nejaké skúsenosti ?
Aj moja dcera to ma, vsetky topanky prederie na patach a ani nehovorim, ake ma vzdy paty zodrate az do krvi, ked si obuje nove topanky ☹. Je operacia narocna? Bolestiva? Ako rychlo si bola fit po operacii?
moj oci ma, nezmizne to same, on to ma roky rokuce od nejakych topanok, ale neboli to, neobedzuje ho to, cize operaciu neriesi...
@zuzi252 ano mala som, pamatam si to este zo studentskych cias, ked boli modne tzv. 'kopyta'. Bolo to velmi davno, isla som na odporucanie k ortopedovi a potom na fyzio, ortoped spravil RTG snimok, skontroloval a poslam ma k fyzioterapeuticke, ktora hned skonstatovala, ze mam nosit sportovu obuv, pripadne lahku, certifikovanu a kvalitnu a nie modne vystrelky. Odvtedy sa toho drzim, trvalo to dost dlho, robila som aj lahke cvicenia a zmizlo to same. Podotykam, ze som mala aj riadne bolesti. Chce to cas a vymenit za kvalitnu, znackovu obuv ( s vankusikmi) . Ecco, Gabor, Rieker a pod.
@ivage tak bola som fit cca za 3mesiace ale mne to sekali a otvarali celu patu mi rozrezali ale teraz bola na to iste operovana sestrina dcera má14r a jej to robili laparoskopicky čiže žiadne velke rezy robili jej to v apríli koncom a už chodí v pohode bez problemov do školy.
@zuzi252 to samá nezmizne ja som to mala je to 16r od operacie museli mi to vysekat inak sa nedalo,tiež mi to robilo velke problemi v topankách neustale otlaky bolelo to tak som si to dala operovat na oboch nohách.