Dobrý deň po vytrhnutí zubu mám suché lôžko a nejaký výrastok pri zube prosím Vás čo na to? Dá sa to vyrezať?zavadzia mi to a na suche lôžko mi to chcú len čistiť stále že drenaz nie ajked mám bolesti zajtra asi alebo piatok jdme zasa do nemocnice tak som zvedavá čo mi na to povedia ten vyrastok mám odvtedy ako mi trhali zub
Ja som mala pred mesiacom suche lozko..zubar mi cez vikend rano odpisal ze si mam kupit curasept na vyplachovanie a mundasil gel ....bolelo to brutal a kedze bol vikend dali mi na pohotvosti do toho nejaku hnusnu dren a ziadny hnis som nemala ....tu som si na dalsi den mala vybrat ....potom som isla na kontrolu k lekarovi co mi vyberal zub nerozkrvacal mi to, ale povedal ze aj tu dren a daku riasu ze je zbytocne tam davat aj to dlho trva ....dal mi flector a nakazal kupit glimbax a striekackou som si to mala vyplachovat ....a mala som este antibiotika predtym nasadene
Ten vytaatok môže byť kosť, to sa prex nedava ked nerobí problém a na suché lôžko sa dava alveogyl bežne, dá sa anestézia, vyskrabe sa aby zakrvacalo a alveogyl. Dren sa pri suchom lôžku nedava, dáva sa pri zapálenom ak odtiaľ treba hnis dostať.