Dobrý večer. Zachvílku to bude mesiac, čo mám zdrav.ťažkosti. Začalo to bolesťou hrdla ( mandle nemám) , ktorá trvala týždeň, boli aj mierne zvýšené teploty, nakoniec som úplne stratila hlas a celkovo sommsa necítila dobre tak som si nasadila antb lebo som mala pred sebou náročný týždeň, antb mi zabrali do 24 hod a stav sa zlepšil, ale bolesť hrdla nezmizla, nieje taká hrozná ako vtedy , ale stále to cítim , začal ma bolieť koniec jazyka a vystreluje mi to do ucha. Všimla som si výrastky na jazyku na tej strane kde to bolí vzadu. Človeka hneď napadne to najhoršie. U lekára som vôbec ešte nebola. V minulosti som mala HPV vírus, kde som absolvovala aj konizáciu krčka a po nej som sa zaočkovala proti rakovine krčka maternice. A ešte fajčim elek.cigaretu. Mám 32rokov. Uppkojte ma, že to není žiadna rakovina 😓
Tie biele bodky, to bude nejaký vírus, ale nemyslím si že hpv. Chod co najskôr k lekárovi a na krčné.
Povedala by som že to môžu byt papilomy, a teda HPV, ale to ešte neznamená, že musí byt karcinogenny typ. Bez s tým k stomatológovi