Ahojte baby , chcem sa opýtať, alebo skôr sa poradiť s vami . Som 4 deň po pôrode bojím sa ísť na veľkú potrebu .Mam hrozne bolesti , mala som prestrihnutu bránku a vytlačila som počas pôrodu " zlatú žilu " mam tvrdú stolicu a strašne to boli nemôžem sa poriadne vyprázdniť pretože ma to ďalej nepusti . Celí deň len cítim tlak a už som poriadne dva dni nejedla . Viete o niečom čo by mi mohlo pomôcť?
Urcire by som si dala cipok. Nech ti prejde to najhorsie a potom.viac vlakniny a kremy na zlatu zilu.
Jedz slivky alebo slivkovu vyzivku detsku. Pi vela vody jogurt mlieko .. nejedz suche veci pecivo, Daj si polievku.ovocie zeleninu. Daj si teplu sprchu-teply obklad na brucho.. neboj sa jest ale len Taketo veci ktore zmaksuju stolicu.
Ak si este v nemocke, tak čípok od sestriciek. Samozrejme, aj v lekarni si ho kup, ak treba... lepsie ako sa trapit... Mne stacil aj pohlad na ten cipok a vyslo to aj same 😃 je to o psychike. Ak si uz doma, tak urobit si pohodu, podlozit nohy, odviest pozornost s knihou napriklad...
Supni si tam aj 2 glycerinove cipky a vydrz aspon hodinu, nech ti to tam premaznu. Ak tam mas uz "gucu ee" bolieť to bude, ale vylezie to lahsie a rychlejsie
@radovanaa určite čipok a na lacno slivkovú šťavu predávajú v DM drogerii chuť nič moc aspoň pre mna ale pomohlo to veľmi
@basska_b jej 😅😅 aj me vzdycky stacilo si cipek donest akorat ma zachod a najednou to slo. Uplne jsi mi to ted pripomnela. Psychika dela fakt hodne.
Ale autorka: baby ti dobre radi, davej si cipky, aspon na zacatek, ony maji dvoji ucinek a jeden z nich je zmekceni stolice. Velmi ti to pomuze. Muzes si na poprve dat jeden nechat roztopit a pak hned druhy.
@radovanaa nám kázali to hlásiť sestričkám lebo je to dôležité, tie ti pomôžu s tým.
Urcite treba cipok. Potom slivkovy kompot je strasne fajn ako prve a posledne jedlo staci 4-5 kuskov. Cipky su aj na zlatu zilu a taktiez krem. Presne viem co prezivas ja som sa mala az triasju ked mi trebalo ist.... Do buducna- Ono je dobry aj kupel v slanej vode zmakci to konecnik a potom ist hned 💩. Ale teraz nie lebo si po porode. To neskor ak sa ozve - niekedy moze prekvapit