Vyplnený dotazník k psychotestom

16. aug 2021

Ahojte, možno sa budete chytať za hlavu, že som trápna, ale trošku ma to trápi.
Manžel vypĺňal dotazník kde sa pýtajú čo ho teší, čo by chcel, kde si predstavuje život o pár rokov, s kým atď.
Všade spomína deti, že ich chce zabezpečiť, že chce pracovať menej aby mohol byť s nimi, že ho napĺňa čas strávený s nimi, že o pár rokov si predstavuje život v dome s nimi, že všetko urobí pre nich, ...nepíše nikde, že manželku a deti, alebo rodinu...len deti.
Čo si myslíte o Tom? 😬
Asi ma pošlete tiež na testy 😄

moonlight1210
16. aug 2021

no, asi veru posleme. 🙂

moonlight1210
16. aug 2021

btw. nemusi to hned znamenat, ze ta nemiluje. Ale ak chces, tak sa ho spytaj, aky si predstavuje zivot o par rokov, ked deti odidu z domu. Ake by mal plany.

Len v ziadnom priapde nereaguj: To ma uz nemilujes?! - ak v tych planoch nahodou nebudes figurovat.
Najprv sa s nim porozpravaj, ako s cudzim. Nechaj ho vyrozpravat (ak sa bude vobec chciet s tebou o tom bavit). Vypocuj ho. A potom porozmyslaj.

Ale stale to nemusi znamenat, za ta nemiluje, len mozno bude mat take sny, kde rovno vie, ze ty by si sa zucastnit nechcela (napr. keby moj chcel ist do amazonskeho pralesa, tak rovno so mnou nemusi pocitat. Vsetka ta jedovata haved, hady, pavuky - nie, dakujem.)

henrikir
16. aug 2021

sa ho opytaj, ci ta nezabudol :D

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz