Prosím vas kto máte s tým skúsenosti.. je lepsia konvička alebo nasaline striekačka? Jednu nosovu dierku mám vkuse upchatu skúšala som naparovanie, sol všetko mozne dokonca aj sprej účinkuje len chvíľu a zase sa upchá a nemozem to vysmrkat.🙏🏻😭
Ďakujem
@beatrice1111 skús, čo Ti bude viac vyhovovať. Mne konvicka, Tebe nemusí. Návod na konvicku z fľaše nájdeš na nete, ak budeš spokojná, kúpiš si za pár eur v lekárni.
mne kazala orl ze normalne ako stary ludia si cistili nos rano...naberies do cistych dlani vlaznu vodu a pomalicky nasajes a poriadne povyfukujes ako stary chlapi a opakovat...ze v konvicke moze byt bacily
Konvicka je sjper vec.Bezne mi chore decka inhaluju a neviem si to vynachvalit pri lieceni soplov ci kasla ale aj preventivne na udrzanie nezasoplenych deti.Ale mam pocit ze to konvickovanie je este lepsie.Jednoznacne ked su chori nasadzujem dvojkombo aj 4x denne.Doktorka nasa to tiez odporuca a ja mam s tym len najlepsie skusenosti.
@lili177 vlaznu vodu???Toto som skusila z vodovodu len raz a myslela som ze mi vystreli z hlavy cely mozog.Asi chlor ci co to sposobil.
Na to sa kupuje Vincentka mineralka.
@lili177 toto robím rano s teplou vodou-teplota tela, ale to nerieši také to poriadne zahuhnenie, je to viac menej bežná hygiena. V konvičke nemajú byť prečo baktérie a plesne, však ju po použití umyje človek slanou vodou a dá sa vyvárať normálne.
@maminkadeticiek presne, raz som bola lenivá a preplachla som si nos len vodou z vodovodu a ľutovala som to 3 dni.
ale ja tu vodu nenasajem prudko, len tak slabucko, priebezne, po troske, postupne, mne nasa voda nic nerobi...a co tak mometasone ci nasonex?je to kortikoid, treba vybrat cele balenie asi mesiac...
@beatrice1111 ja som nikdy nepochopila toto konvickovanie. 🥴 … ved kedmmas upchaty nos tak si chorá, treba vyzdraviet, čas…