Vypitá pleseň z džúsu 😕

24. jan 2020

Ahojte, som uplne znechutena co som vypila 😕. Nikdy nepijem malinovky, ani ovocne dzusy, nic sladke, lebo mi to nechuti. Ale teraz som chora, tak som si kupila ovocny dzus, a pila teply caj, a ten dzus. No liter dzusu som teda za den nevypila, tak som ho este v ten den naliala do flase, ktoru nosim do prace. A v podstate som ten dzus vo flaske mala 2 dni. Ani ma nenapadlo, ze to splesnivie po otvoreni za 2 dni 😕.

autor
24. jan 2020

A teda vcera som to pila cely den v praci, a nakolko tu flasu mam farebnu, az vecer som si vsimla tu plesen. Na chut som to necitila, lebo ako som pisala mne sladene vody nechutia tak ci tak. Citim sa hrozne, ze som pila plesen 😕. Moze sa mi nieco stat?

basska_b
24. jan 2020

Aale kde, črevo si poradi. Maximálne ta preženie. Horšie veci jeme každý deň, ani o tom nevieme.

simca06022011
24. jan 2020

No tak dzus po otvoreni musi byt v chladnicke, inak splesnivie alebo skysne. Nic ti nebude, len ti moze byt zle od zaludka, neboj... ja taketo veci tiez neznasam.. raz som mala takto hysaky z nektariniek, odvtedy ich malokedy kupujem a davam dcere, na vonok krasne, zdrave, tvrde a predtym vecer kupene (!!) a ked som ich rozpolila vnutri vsetko zelene od plesne.. a hysaky, lebo mala ich brala do skoly a je ich ako jablko 🙏

cacianka
24. jan 2020

Nehysterci, nič tu nebude

kittykat22
24. jan 2020

Okrem psychickej ujmy a odporu k dzusu ti nebude nic 🙂

stanulienkat
24. jan 2020

Pociťovať nemusíš žiadne ťažkosti. Horšie je, že pleseň neurobí fyzickú bolesť , ale môže sa ti usadiť na vnútorných orgánoch ,môže tiež spôsobiť alergie a astmu . Ale to by si asi musela pravdepodobne viackrat tu pleseň jedávať. Ale je to nebezpečné ci uz jest,alebo dychat. Moze sa to prejavit neskor v roznych nespecifickych priznakoch. Ale aj nemusi. A skoro všetky otvorené potraviny uchovávať v chladničke.

danka808
24. jan 2020

Maximalne ta trocha precisti, no neratam, ze by sa ti mohlo z toho daco vazneho stat. Ale ako plne chapem to tvoje znechutenie

whatever1
24. jan 2020

Ak si sa doteraz neposr...tak ti nič nebude.

macka9
24. jan 2020

Tiež si myslim ,ze imunitny system si poradi,ale ja by som si kupila čaj lapacho je to detoxikačny caj , zbavuje telo plesni, pomaha velmi aj ked ma žena problem z mykozami.Treba ho pit aspon 2 tyždne .