Ahojte, boli ste niekto niekedy vypaľovať bradavice tekutým dusíkom? Zajtra mám ísť a už som niekedy bol, ale to bolo ešte za lenina, takže už nepamätám, ako to chodí.
Nejde mi o to, či to bolí, alebo nie, skôr ma zaujíma, ako prísť, či naboso v žabkach, alebo botasky, ponožku budem môcť na to natiahnuť? Dačím mi to prelepia, alebo ako to celé chodí?
@arcticcode normálne obutý, ten dusík začne až neskor na tom reagovať, nie hned
Nooo, už sa tešim :D
No tak bol som tam. Celkom v pohode. Až na to, že som zistil, že to nie sú bradavice, ale kurie oka. Ale vypálili mi ich aj tak. Doteraz ma neboleli, ale už ma bolia. Radosť s tým našim zdravotníctvom... :D
Samotná aplikácia dusíka bola celkom v pohode, troška poštipkávalo.
@arcticcode moj manžel mal problém s kurim okom na chodidle zo spodu... Riešili sme to mastami z lekárne, ale natrafili sme na sprej a krém na prírodnéj báze a zmizlo mu to.
@sherronko a vies konkretne aky to bol sprej? Mne to akoze vobec nevadilo, vobec ma to nevedelo, kvazi som o tom ani nevedel. Ale zena len chod a chod, bo to je bradavica a ma nakazis (hlavne ze 5 rokov spolu byvame a dodnes nema bradavicu). Tak som siel, odusikovsli mi to a teraz to stipe jak dabel
Mne to robili ke)ď som bola menšia, no pamätám si na to, že to nebolelo. Skôr to len tak trocha štipkalo a to bolo všetko, hlavné bolo, že mi rýchlo zmizla