Nemám fotku.. niesla som kožnej v sacku 😂 lebo chcela vidieť koľko mi vypadne sťažovala som sa že mi viac padajú vlasy
Akurát nemám fotku ale bola to taká gučka do dlane.. zbierala som 18 dni naozaj vsetko nosila som vrkoč a po rozpustení som z hrebeňa odkladala zo zeme zbierala.. z umývania
Škoda že som neodfotila
Nemáte náhodou tiež takto fotku ako ste zbierali pre kožnú? Či aj vy ste mali guču?
Podľa mňa to je ok, ja som teraz 5 mesiacov po pôrode a taká "gučka do dlane" mi teraz vypadne po každom umytí 😂
Dobre sa mi zdá, že ty tu toto riesis dlhodobo?
Denne má vypadnut cca 100 vlasov. Za 18 dní to bude poriadna guča. Podla mna pokial ti vlasy nepadaju stylom "zahrabnem rukou a mám v něj 10 vlasov" je to ok.
No z tvojho opisu je to tak pár dní normálneho padanie, žiadny extrém.
jedna tu pred časom dokonca tuším rátala vypadnuté vlasy na kusy, to si ty? Ináč sa mi tá tvoja "gučka" nezdá byť za tú dobu nejaký veľký problém
Za skoro 3 tyzdne "gucka" do dlane je nic, to mam v sitku vo vani ked si len vasy umyjem, gucka na pol dlane mi ostava po kazdom cesani. A dlhych vlasov je opticky viac ako kratkych, to ti je hadam jasne.
Vlas ktory ma vypadnut sa sam uvolni aj ked ho mas vo vrkoci.Tym,ze nosis stale vrkoc,tie vypadnute sa ti drzia v nom a ked vlasy uvolnis,ostanu ti v ruke a si v soku.Tie vrkoce prave preto nie su dobra volba,pretoze trpia korienky.Pokial ich máš volne a neostava guča vlasov v ruke po kazdom zahrabnuti,je to v poriadku.Ja z vlastnej skusenosti odporucam vlasove hnojivo alebo plantur.Oba dostat v lekarni.Po mesiaci uvidis rozdiel.
Guču za 18 dní? Ja by som mala za tašku vlasov, guču mám po jednom zmyti
@bajka3 cozeeee
Žiaľ, po pôrode mi takto vlasy vypadali, mala som do slova holé kúty. Našťastie vlasy dorástli.
Alebo fotku bežne koľko vypadne po jednom umyti cesani?