Vypadnuté vlasy za 18 dní

26. máj 2024

Nemám fotku.. niesla som kožnej v sacku 😂 lebo chcela vidieť koľko mi vypadne sťažovala som sa že mi viac padajú vlasy
Akurát nemám fotku ale bola to taká gučka do dlane.. zbierala som 18 dni naozaj vsetko nosila som vrkoč a po rozpustení som z hrebeňa odkladala zo zeme zbierala.. z umývania
Škoda že som neodfotila
Nemáte náhodou tiež takto fotku ako ste zbierali pre kožnú? Či aj vy ste mali guču?

autor
26. máj 2024

Alebo fotku bežne koľko vypadne po jednom umyti cesani?

dame2
26. máj 2024

Podľa mňa to je ok, ja som teraz 5 mesiacov po pôrode a taká "gučka do dlane" mi teraz vypadne po každom umytí 😂

barka1
26. máj 2024

Dobre sa mi zdá, že ty tu toto riesis dlhodobo?
Denne má vypadnut cca 100 vlasov. Za 18 dní to bude poriadna guča. Podla mna pokial ti vlasy nepadaju stylom "zahrabnem rukou a mám v něj 10 vlasov" je to ok.

januska12323
26. máj 2024

No z tvojho opisu je to tak pár dní normálneho padanie, žiadny extrém.

danica2711
26. máj 2024

jedna tu pred časom dokonca tuším rátala vypadnuté vlasy na kusy, to si ty? Ináč sa mi tá tvoja "gučka" nezdá byť za tú dobu nejaký veľký problém

viestta
26. máj 2024

Za skoro 3 tyzdne "gucka" do dlane je nic, to mam v sitku vo vani ked si len vasy umyjem, gucka na pol dlane mi ostava po kazdom cesani. A dlhych vlasov je opticky viac ako kratkych, to ti je hadam jasne.

dariaaa
27. máj 2024

Vlas ktory ma vypadnut sa sam uvolni aj ked ho mas vo vrkoci.Tym,ze nosis stale vrkoc,tie vypadnute sa ti drzia v nom a ked vlasy uvolnis,ostanu ti v ruke a si v soku.Tie vrkoce prave preto nie su dobra volba,pretoze trpia korienky.Pokial ich máš volne a neostava guča vlasov v ruke po kazdom zahrabnuti,je to v poriadku.Ja z vlastnej skusenosti odporucam vlasove hnojivo alebo plantur.Oba dostat v lekarni.Po mesiaci uvidis rozdiel.

trisha_r
27. máj 2024

@barka1 tak vypadávajú mne ... Posledný čas sa to zhoršilo, a vypadávajú mi skoro pramene vlasov

zuzubb007
27. máj 2024

Guču za 18 dní? Ja by som mala za tašku vlasov, guču mám po jednom zmyti

bajka3
27. máj 2024

Jedno umytie a vyčesanie vlasov. Bola som asi 4 mesiace po pôrode.

autor
27. máj 2024

@bajka3 cozeeee

bajka3
27. máj 2024

Žiaľ, po pôrode mi takto vlasy vypadali, mala som do slova holé kúty. Našťastie vlasy dorástli.

nyphadora
27. máj 2024

@bajka3 a co si na to brala? Nejake vitaminy ?

bajka3
27. máj 2024

@nyphadora iba zinok. Keď sa hormóny ustálili vlasy začali dorastať.

duppka13
27. máj 2024

Jedno umytie