Prosim Vas vypadne vam viac vlasov po umyti? V lete mi nikdy nepadali teraz mi padaju dost nerozumiem tomu.
mne vypadne takychto chumacov aspon 5 za jedno umytie
@miamia04 takto dako cca 2 cm menej uz som sa dala podstrihnut a stale padaju
@kiwi3 a ake mas dlhe vlasy a hustotu???
o par cm dlhsie a hustotu asi podobnu, takto mi ale padaju aspon 15 rokov, asi mi dost rychlo rastu nove, lebo plesata zatial nie som.
Tiež som podstrihávala kvôli tomu, ale už dorástli a padajú, okrem toho, keď vlasy vykefujem, strašne veľa sa mi zdá, že vyčešem tiež . Aj po zemi stále zbieram.
Ja mam tolko po cesani na kefe, v sitku po umyti ovela viac. A ide jesen, vtedy aj clovek "meni srtst" a viac "plzne".
Ahoj,mám kučeravé vlasy, rozčesávam len keď umývam, ale vypadne mi asi 4× toľko vlasov tebe.
Keby som len toto mala toto mi vyoadne aj ked si hocikedy rozcesem kefou vlasy pocas dna.... ved tor rozmotaj a porataj... stovky vlasov ze by bolo nutné robiť paniku to nebude ;( kazdy deň človeku vlasy vypadnú.
Veľa vlasov ktoré vypadnú ani nie sú vypadnute od korienkov, ale odlomene.
Mne raz kaderníčka povedala ze za deň vypadne aj sto vlasov a je to v pohode a ja mám aj 3 také chumače keď si zmývam vlasy.
Denne môže padnúť 100 vlasov to je v norme, treba ich zrátať ;)
Ak je to 150 a viac, treba riešiť vyšetrenie štítnej žľazy, ak je ok, ide sa ďalej trichologicke vyšetrenie
Nezmenila si šampón? Ja áno a vlasy mi padali po každom umytí 🤷♀️ tak som sa vrátila k predošlému a je to OK.
Skus zmenit sampon.
@jankak055 nepouzivam 1 znacku mam asi 5 druhov padaju vzdy nech pouzijem ktorykolvek
Podľa mňa je toto množstvo úplne v pohode, na dĺžku/hustotu nič hrozné.
Skus nejake vitaminy teda. Ale podla mna je tiez to mnozstvo ok. Ja mam tak 3x viac...a to je tak bezne u mna. Bolo aj horsie.. po porode...
Aké máš dlhé vlasy? Mne veru aj viac.