Ahoj, som takmer tyzden po operacii prsnika. Museli mi vybrat hrcku. Pre operaciu sa rozhodli aj napriek tomu ze kojim. Vo stvrtok mi z rany zacal vytekat akysi sekret. Tak som volala s lekarom a ze je to normalne. No aj tak som v piatok k nemu napochodovala. Pozrel to, ze sa to hoji pekne a ze to mi vyteka mliecko. Ze ten prsnik je namahany. Posunul aj vybratie stehov. Avsak vcera rano som si vsimla, ze tam mam malinku dierku akoby jeden steh vypadol. A tieklo z neho mliecko. Este som bola v klude lebo dierocka bola malinka. Dnes rano ked som si prsnik prelepovala boli gazy uplne mokre a zdalo sa mi ze mi “vytiekli” dalsie stehy. A ked som odsavala mliecko tak som si vsimla ze dierka sa zvacsila. Netecie mi odtial ani krv ani hnis. Iba to mliecko. Lekarovi velmi zasa volat nechcem a na pohotovost len v krajnom pripade. Moja otazka znie: je to nebezpecne? Resp.je potrebne tam tie stehy obnovit a utekat na pohotovost? Alebo staci ked si tam budem prikladat betadin a pojdem za lekarom v piatok tak ako sme dohodnuti 😊
Ja uz som fakt zufala 😤
spytaj sa v skupine zdravotnici na mk je tam ja dr z gyndy