Vypadnuté stehy týždeň po operácii prsníka

5. júl 2020

Ahoj, som takmer tyzden po operacii prsnika. Museli mi vybrat hrcku. Pre operaciu sa rozhodli aj napriek tomu ze kojim. Vo stvrtok mi z rany zacal vytekat akysi sekret. Tak som volala s lekarom a ze je to normalne. No aj tak som v piatok k nemu napochodovala. Pozrel to, ze sa to hoji pekne a ze to mi vyteka mliecko. Ze ten prsnik je namahany. Posunul aj vybratie stehov. Avsak vcera rano som si vsimla, ze tam mam malinku dierku akoby jeden steh vypadol. A tieklo z neho mliecko. Este som bola v klude lebo dierocka bola malinka. Dnes rano ked som si prsnik prelepovala boli gazy uplne mokre a zdalo sa mi ze mi “vytiekli” dalsie stehy. A ked som odsavala mliecko tak som si vsimla ze dierka sa zvacsila. Netecie mi odtial ani krv ani hnis. Iba to mliecko. Lekarovi velmi zasa volat nechcem a na pohotovost len v krajnom pripade. Moja otazka znie: je to nebezpecne? Resp.je potrebne tam tie stehy obnovit a utekat na pohotovost? Alebo staci ked si tam budem prikladat betadin a pojdem za lekarom v piatok tak ako sme dohodnuti 😊
Ja uz som fakt zufala 😤

nika82
5. júl 2020

spytaj sa v skupine zdravotnici na mk je tam ja dr z gyndy

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz