Vypadávanie vlasov

fibinka001
16. feb 2013

prosim vas, co je dobre na vypadavanie vlasov, kojim a hrozne co sa s mojimi vlasmi deje 😒 a to uz ani nehovorim, ked si ich umyvam :-/ poradte mi, ci su nejake zarucene metody 😉 beriem sice doplnky ako magnezko, zinok, ale nezaberaju. dakujem za kazdu radu 🙂

martinaxx
16. feb 2013

na vypadávanie vlasov sú dobré rôzne vlasové vody-lopuchová alebo žihľavová a vtierať do pokožky,jemne masírovať-dajú sa kúpiť v drogerii aj v lekárni,tiež šampony žihľavové-alebo si uvar čaj zo žihľavy a po umytí si prepláchni-ale už to nezmývaj 🙂

fibinka001
autor
16. feb 2013

@martinaxx dakujem 🙂 vyskusam

sashabb
16. feb 2013

@fibinka001 mne pomohol reghar, už po 2 dňoch som videla, že mi vypadlo menej vlasov. Je to mesačné balenie a to v podstate stačí. No potom som si kúpila ešte 3-mesačnu kúru Donna hair 😉

fibinka001
autor
16. feb 2013

@sashabb a moze sa to i ked kojim? lebo v lekarni mi nic take neodporucali, tak ja uz neviem :-/

velvet26
16. feb 2013

ja som si kupila lopuchovy sampon a vlasy mi uplne prestali padat, a rychlo mi aj znova zhustli, takze odporucam, plus nejaku vodicku na vtieranie do vlasov lopuchovu, alebo zihlavovu alebo brezovu si mozes kupit.

sashabb
16. feb 2013

@fibinka001 nemam ich doma (neviem pozrieť pribalový letáčik), treba sa asi spýtať v lekárni

domak2
16. feb 2013

@fibinka001 pokial ti padaju po porode, tak moc nenarobis, su to hormony, aj mne zacali vypadavat asi po troch mesiacoch, stale to nie je super , ale uz ovela lepsie 🙂

denisenko
16. feb 2013

@fibinka001 uf...brala som aj vitamíny, aj reghar, aj vlassové vodičky... 😠 😠 😠 inak revalid je vraj najlepší, ale je drahý...a tiež mi doktorka odporučila tie vlasové ampulky....a stále nepomohlo...a nakoniec sme prišli na to, že po porode sa mi zbláznila štítna žľaza, tak kvoli tomu tie vlasy padali až extra moc...ale našťastie, do roka sa to upravuje....a vlasy už tiež nepadajú..... 😉 takže ak máš aj iný problém, ako je len padanie vlasov, tak to može byť aj niečo iné.....ale ono tie hormony si o porode robia čo chcú, kým sa dajú do normálu...... 😀 😀 😀

smoni
16. feb 2013

nechýba ti vápnik? nemáš aj lámavé nechty a nepociťuješ únavu?

nesa12
16. feb 2013

mne velmi pomohli tabletky revitalon,kedze mi po porode velmi padali vlasy.

genialna
16. feb 2013

Mne po porode nepomohlo nic.. tiez mi vlasy velmi padali (az som sa bala ze plesata zostanem xixixi), po case to ale preslo (cca po 6-7 mesiacococh). Nemyslim si ze tomu niecim zabranis.. V tele sa ti meni hladina hormonov a to je dovod kvoli comu ti padaju vlasy.. Vydrz to, ustali sa to.. 😉 Pocas kojenia zbytocne do seba vela umelin nedavaj.. 😉

januliku
16. feb 2013

@fibinka001 Mne tiez pomohlo len vydrzat. Okolo 7-8m sa to postupne upravilo a teraz mam na tych "vypadanych" miestach nove uz asi 10cm dlhe vlasy 😀 , takze cakam kym dorastu.

martinka0031
16. feb 2013

@fibinka001 mne padali vlasi asi az kym mal maly7 mesiacov,vyskusala som hocičo ale najviac mi pomohol obyčajny žihlavovy šampon 🙂 🙂

miub
16. feb 2013

@domak
A tebe kedy prestalo to padanie? Mne tiez strasne padaju vlasy od toho 4 mesiaca malej - vlasy su snad vsade a tie chumace pri a po umyti....
Baby tu pisu, ze cca vo veku 7 mesiacov? Strasneeeee, esteze mi ma z coho padat...,.
A myslim, ze nepomoze nic- ked su to hormony, vitaminy nepomozu... Su to len marketingove tahy firiem

karin1234
16. feb 2013

ak kojiš tak to bude sposobene tym, zevraj su to hormonalne zmeny aj ja som to tak mala. ale potom mi znova zacali hustnut, vyskusaj nejake vitaminy, zinok...

tamarik
16. feb 2013

@fibinka001 jednoznačne používaj šampon revalid...mám to odskúšané a to som poradila aj jednej mamine tu na MK a včera mi písala, že jej to zabralo...

alena0305
16. feb 2013

@fibinka001 kúp si vitamíny pre tehotné a kojace a potom vitamíny na vlasy, čo môžu aj kojace príp. nejakú vodičku na vtieranie. Mne veľmi veľa vypadávali pri obidvoch deťoch - ono to prestane samo aj postupným prikrmovaním. Ale tú hrôzu poznám

dodkap
16. feb 2013

@fibinka001 vlasy zacinaju padat tri mesiace po porode a trva to dalsie tri mesiace. V polroku tvojho babatka sa ti to zacne upravovat. Je to uplne bezny jav po porode. Mozno si si vsimla, ze pocas tehu si mala lepsie vlasy, mozno ti skoro nepadali. No a teraz vypadaju naraz 🙂 . Hormony s nami robia, co chcu 😉.Kojacie maminky to radi spajaju s kojenim, ale tu nejde o kojenie, podla mojho nazoru.

lulka12
16. feb 2013

@dodkap Toto by som presne napísala aj z vlastnej skúsenosti. Počas tehotnosti sa vypadávanie vlasov dosť obmedzí a v takých troch mesiacoch som mala pocit ,že vypadávajú extrémne.
Trvá to 2-3 mesiace a potom sa to upokojí. Dorastanie som si uvedomovala a videla ale okolie si to nevšímalo. Neboj to je len následok hormonálnych zmien.
Rôzne výživové doplnky sú len vyhodené peniaze , organizmus si s tým poradí 🙂 🙂 🙂

lulka12
16. feb 2013

Vítamíny pre tehotné a dojčiace matky odporúčam , len by som neskúšala doplnky na rast vlasov v období keď dojčíš.... To len pre úplnosť.... 😉 😉 😉

meeri
16. feb 2013

@fibinka001 urcite pomozu vodicky,ja som mala uz ani neviem jaku ale ked som si dala na hlavua vmasirovala do hlavy tak bola taka chladiaca a osviezujuca,ze super.

johankaa
16. feb 2013

ahoj, mne začali vypadávať tri mesiace po pôrode, tiež kojím, ťahala som si z hlavy chumáče vlasov... ☹ brala som vitamíny calibrum mami, ešte navyše železo...a do toho so si kúpila kúru na vypadávanie vlasov od la roche posay. strašne drahá, cca 40 eur, ale ja som natrafila na akciu za 20 eur v lekárni. no a práve včera som zistila, že padanie skutočne ustalo.. 🙂 dúfam teda, že mi tá druhá polka vlasov aj ostane a už sa to ozaj stabilizovalo. inak, minimálne som si umývala vlasy, lebo vtedy mi vypadávali neskutočne. radšej som chodila s mastnou hlavou 😀 a v gumičke. tú kúru som aplikovala presne 7 týždňov....cca každý druhý deň, alebo každý a fľaštička mi vydržala v pohode. inak, počas tehotenstva mi vlasy krásne zhustli a za týždeň mi vypadol možno jediný vlas 😀 netreba si zúfať, máme krásne detičky. ja som si hovorila, že prinajhoršom budem chodiť stále v čiapke, ak mi všetko vypadá 😝

fibinka001
autor
16. feb 2013

@johankaa
@meeri
@lulka12
@tamarik

jeeeeej dakujem Vam vsetky kocky, vybrala som len par, bo vsetkym sa odpisat neda, vyskusam daco urcite z Vasich rad, veru v tehotenstve som mala hrivu ako kon 😀 a teraz v 3meciaci po porode hroza, mozno je to umocnene aj tym, ze som rodila sekciou :-/ ale tak snad sa to znova spravi a splasene hormony sa vratia tam kde maju... Dakujem este raz vsetkym mamickam aj tehulkam 🙂 co by sme my nevydrzali pre nasich drobcov 😉

janadechantal
9. sep 2013

ahojte, ja mam podobny problem, som tri mesiace po porode a strasne mi padaju vlasy, hlavne ked sa zmyvam, tak mam pocit, ze mi na hlave nic neostane :( skusala som uz vselijake vodicky, zihlavova, lopuchova, atd, ale nevidim nejaky efekt. nasla som na internete jedny sampony, ktore ma dost zaujali, baby, nemate s tymi produktmi niektora skusenosti? http://www.biome.sk/vypadavanie-vlasov dakujem moc 🙂

luuca1
14. okt 2013

ahojte baby no ja tiez trpim. padaju mi vlasy uplne hrozne tiez ked si len potiahnem tak lezu dole a este ma aj koza na hlaveboli ako keby tie korienky. A vsimla som si ze mam nornalne v predu uz sirsi chodnik a presvita hlava nie moc ale spehujem sa stale. Najhorsie ze som pri malej skoro 2 roky vkuse nosila gumicku a vlasy v cope nakolko ich mam po krize. Zajtra idem ku kadernicke sa zostrihat tak popod lopatky ale bojim sa ze mi popri jej strihani a kmasani vypadne dalsi mion vlasov. Kupila som si ten nanogen kondicioner za 20 eur tak som zvedava co je to za zazrak a ci to pomoze. Vysledky mam vsetko v poriadku. Aj imunologicke.

klara_159
23. apr 2014

ahojte, ja som mala tiež kedysi problémy s vypadávaním vlasov, bolo to v období kedy toho na mňa bolo veľa, škola práca problémy doma, potom štátnice….začali mi veľmi vypadávať a rednúť ☹ mne sa osvedčili prípravky od dove (masky na vlasy) keď som ich aplikovala po umytí som nemusela vlasy ani rozčesávať čo mi ušetrilo určite veľa vláskov 🙂 k tomu som užívala vitamínové doplnky od donny hlavne aby mi vlasy zosilneli a napumpovala som ich vitamínmy a prestala som úplne fénovať aaaa pomohlo 🙂

kobliha22
24. apr 2014

Tu je zajímavý článek o vypadávání vlasů a co na ně platí http://www.atraktivni.cz/clanek/vime-jak-zastav...

lilila65
24. apr 2014

@fibinka001 ahoj, ja som mala krasne dlhe vlasy a porode pri kojeni mi tiez zacali vypadavat a o rok a pol po porode mi zistili problemy so stitnou zlazou a potom ako som zacala brat hormony na stitnu zlazu, tak sa mi to zlepsilo, len som sa musela ostrihat, bo sa mi velmi zhorsila kvalita vlasov, teraz uz je to v pohode a uz mam opat dlhe a krasne vlasy

fibinka001
autor
24. apr 2014

@lilila65 ahoj, dakujem za reakciu, ale pisala som to tu uz davnejsie 🙂 chvalabohu uz je vsetko ako ma byt 🙂 vlasy su po pas a zdrave, ale super vediet, ze je mozne hladat chybu i v stitnej zlaze, snad sa tu najdu aj ine maminy.... este raz vdaka za reakciu a som rada, ze i u teba je uz vsetko ok 🙂

lucinka86
15. aug 2014

@fibinka001 a co ti nakoniec zabralo?