Vypadávanie vlasov u priateľa

8. nov 2024

Ahojte poslednú dobu sa spravila totálna vypadka vlasov u frajera, neviete poradiť, čo by mu mohlo pomôcť?

autor
8. nov 2024
autor
8. nov 2024

Takto to ma teď

pribinak
8. nov 2024

Za chvíľu bude mat peknú plesinku ako princ Wiliam

Koľko má rokov?

autor
8. nov 2024
pribinak
8. nov 2024

Fuu to je fakt skoro, no nič, asi len skočiť na kožné. Možno by som mu kúpila nejaký zinok

autor
8. nov 2024

@pribinak aj jeho otec aj všetci z tej strany su plešatý

pribinak
8. nov 2024

Jaj tak potom genetika a s tým asi nič nikto neurobí

simsalabim
8. nov 2024

Genetika, s tym nic nenarobis. Asi iba transplantacia....

autor
8. nov 2024

neskoro to podchytil, pred 3 rokmi mal ešte normálne vlasy a za posledný rok a pol to takto je, síce začal brať zinok minorgu atď ale už je asi neskoro na záchranu

hugoboss1923
8. nov 2024

Na to pomáha len pena na holenie a žiletka.

aalt
8. nov 2024

Otec a dedkovia boli na tom ako? Hovori sa, ze najviac "zdedi" po maminom otcovi. Ak to je genetika, tak nepomoze nic. Spoluziak bol holohlavy uz na vyske, znamy tak okolo 30. V 24 mal uz menej vlasov ako mas na fotke. V puberte huste vlasy. Teraz holi dohola, lebo uz rastu len take jemne chlpky.

autor
8. nov 2024

@aalt z matkinej strany majú vlasy z otcovej ne

crazy_cat_lady
8. nov 2024

skusila by som mozno este rozmarinovu vodu, videla som par videi, ako si to chlapi aplikuju do vlasov, skus pokukat na nete 🙂

autor
8. nov 2024

@hugoboss1923 raz bol holohlavý a vyzeral na zaplakanie proste nemá nato taký tvar hlavy, aby som mu to hodilo

aalt
8. nov 2024

Moj otec mal riedke sedive vlasy tusim od 40-tky, ja som nastastie po nom nezdedil. Ale striham sa fest nakratko 😀
Zvyknete si ... ale ved skuste koznu, krv ... moze to byt zdravotne, ale ak genetika, tak nepomoze nic.

marcellka32
8. nov 2024

Alpicort ..je na predpis u koznej, pomáha

joesvk
8. nov 2024

Nech si našetrí na transplantáciu,keď mu to vadí.Nie sú to az také hrozné sumy. S genetikou nespravíš nič.

valikasikulova
8. nov 2024

Nič nepomôže môj muž začala plesatiet od 18tky je to genetika, za rozne srandy lieky vody Šampóny co oplieska za to, tak môže mať "splaten polku hypo na byt" samozrejme ber to nadnesene, len sú to všetko vyhodené peniaze a nic mu nepomôže, len sa s tým zmieriť, mne sa to paci napríklad, sú to malichernosti a len vlasy ...

zuzubb007
8. nov 2024

Nepomôže mu nič, je to dedične, proste len sa s tým zmieriť, že bude mať pleš, mohol by brat kadečo zbytocne

marcellka32
8. nov 2024

Alpicort, vnútorne metionin...mám to za sebou

januska12323
8. nov 2024

Nech si zvyká nič s tým nespraví.

veselo_neveselo
8. nov 2024

Pozri, keby sa s tym daco dalo spravit, tak plesati chlapi by po svete nechodili 🙂
Treba to prijat, dat spravny strih a je to v pohode.

ahhola
8. nov 2024

Raz boli v jednom zabere Sulik, Grohling, Nad... Tvoj priatel ma rovnaky nabeh. 😓

yoge
8. nov 2024

Môže skúsiť minoxidil prípadne finasteride + asi ideálne používať šampon s kofeinom (ak nepoužíva). Minoxidil je aj volne predajný (pena alebo kvapky) + to môže kombinovať s dermarollerom (1x týždenne 1 - 1,5 mm). Minoxidil aj finasteride sa dá užívať aj orálne, ale to by mu musel predpísať doktor

Tu máš aj štúdiu kde sa porovnáva efektitivita minoxidilu a minoxidilu s dermarollerom https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3746236/

autor
8. nov 2024

@ahhola je to tak

autor
8. nov 2024

@ahhola šetrí na transplantáciu :D

autor
8. nov 2024

@yoge minoxidil si dáva finasterid nechce lebo ma moc veľa negatívnych učinkov