Ahojte poslednú dobu sa spravila totálna vypadka vlasov u frajera, neviete poradiť, čo by mu mohlo pomôcť?
Takto to ma teď
Za chvíľu bude mat peknú plesinku ako princ Wiliam
Koľko má rokov?
@pribinak 24
Fuu to je fakt skoro, no nič, asi len skočiť na kožné. Možno by som mu kúpila nejaký zinok
@pribinak aj jeho otec aj všetci z tej strany su plešatý
Jaj tak potom genetika a s tým asi nič nikto neurobí
Genetika, s tym nic nenarobis. Asi iba transplantacia....
neskoro to podchytil, pred 3 rokmi mal ešte normálne vlasy a za posledný rok a pol to takto je, síce začal brať zinok minorgu atď ale už je asi neskoro na záchranu
Na to pomáha len pena na holenie a žiletka.
Otec a dedkovia boli na tom ako? Hovori sa, ze najviac "zdedi" po maminom otcovi. Ak to je genetika, tak nepomoze nic. Spoluziak bol holohlavy uz na vyske, znamy tak okolo 30. V 24 mal uz menej vlasov ako mas na fotke. V puberte huste vlasy. Teraz holi dohola, lebo uz rastu len take jemne chlpky.
@aalt z matkinej strany majú vlasy z otcovej ne
skusila by som mozno este rozmarinovu vodu, videla som par videi, ako si to chlapi aplikuju do vlasov, skus pokukat na nete 🙂
@hugoboss1923 raz bol holohlavý a vyzeral na zaplakanie proste nemá nato taký tvar hlavy, aby som mu to hodilo
Moj otec mal riedke sedive vlasy tusim od 40-tky, ja som nastastie po nom nezdedil. Ale striham sa fest nakratko 😀
Zvyknete si ... ale ved skuste koznu, krv ... moze to byt zdravotne, ale ak genetika, tak nepomoze nic.
Alpicort ..je na predpis u koznej, pomáha
Nech si našetrí na transplantáciu,keď mu to vadí.Nie sú to az také hrozné sumy. S genetikou nespravíš nič.
Nič nepomôže môj muž začala plesatiet od 18tky je to genetika, za rozne srandy lieky vody Šampóny co oplieska za to, tak môže mať "splaten polku hypo na byt" samozrejme ber to nadnesene, len sú to všetko vyhodené peniaze a nic mu nepomôže, len sa s tým zmieriť, mne sa to paci napríklad, sú to malichernosti a len vlasy ...
Nepomôže mu nič, je to dedične, proste len sa s tým zmieriť, že bude mať pleš, mohol by brat kadečo zbytocne
Alpicort, vnútorne metionin...mám to za sebou
Nech si zvyká nič s tým nespraví.
Pozri, keby sa s tym daco dalo spravit, tak plesati chlapi by po svete nechodili 🙂
Treba to prijat, dat spravny strih a je to v pohode.
Raz boli v jednom zabere Sulik, Grohling, Nad... Tvoj priatel ma rovnaky nabeh. 😓
Môže skúsiť minoxidil prípadne finasteride + asi ideálne používať šampon s kofeinom (ak nepoužíva). Minoxidil je aj volne predajný (pena alebo kvapky) + to môže kombinovať s dermarollerom (1x týždenne 1 - 1,5 mm). Minoxidil aj finasteride sa dá užívať aj orálne, ale to by mu musel predpísať doktor
Tu máš aj štúdiu kde sa porovnáva efektitivita minoxidilu a minoxidilu s dermarollerom https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3746236/
@ahhola je to tak
@ahhola šetrí na transplantáciu :D
@yoge minoxidil si dáva finasterid nechce lebo ma moc veľa negatívnych učinkov