ahojte kocky.. uz s prestavkami 3 roky mi vo velkom padaju vlasy ..no zaroven rastu nove..ale stale su riedke...sialeny kolobeh...chcela by som navstivit dobreho kozneho lekara v Bratislave, ktory by mi vedel pomoct..mate prosim skusenosti, vedeli by ste niekoho odporucit?
dakujem velmi pekne vopred!
@hanybi tvoj problém nie je pre ožného lekára, ale k endokrinológovi, nech skontroluje vylučovanie všetkých žliaz s vnútorným vylučovaním-či sú hladiny hormónov správne a samozrejme, menej stresu v živote, nepripúšťať si niektoré veci. Ak to sama nezvládneš, nie je hanbou aj pomoc psychológa. Aspoň ti poradí, akú máš mať psycho-očistu a ako zvládať bažný deň. Jemnosť vlasov je geneticky daná, s tým moc nespravíš. Skús ešte k tomu užívanie prírodných prípravkov na vlasy, kúp v lekárni a vôbec nemusia byť tie najdrahšie. Začať treba s obyčajnými. Držím palce.
suhlas ellca- vypadavanie vlasov= hormonalna zalezitost= problem ladvin-ktore maju posilnovat zenske muzske pohlavne organy aby vyrabali dostatok hormonov
mne tiez padaju vlasy ale odporucim ti Martin trichologia.tam sa zaoberaju vypadanim vlasov.robia len stvrtky skus pozret aj u vas v BA.a kupuj si sampon proti vypadavaniu vlasov.dva baliky min potom si kup zase dva ine baliky 🙂 drzim palce
@damadama dakujem 🙂 bola som medzicasom u koznej lekarky, ktora mi povedala, ze si mam bud kupit ampulky VICHY za 80eur alebo nasadit HAK...vraj mi nevie inak pomoct, kedze v ramci preventivnej prehliadky a testov stitnej zlazy bolo vsetkov poriadku..stres nemam vobec, ani tazke zivotene situacie, mam sa velmi dobre, vyborne 🙂 tak ja neviem..
@irishomeopat osobne si tiez myslim, ze to bude hormonalna zalezitost, kedze v case, ked som brala HAK mi vlasy vobec nepadali.. ale vraj ak mam pravidelnu mesntruaciu, co mam, vzdy 30.den, tak je to v poriadku - povedala lekarka
dcere sa mastili vlasy,vypadavali a mala zvyseni muzsky hormon-gynekolog jej predpisal hormony a zlepsilo sa to velmi pekne