Vypadávanie vlasov - poraďte kožného lekára v Bratislave

hanybi
27. apr 2015

ahojte kocky.. uz s prestavkami 3 roky mi vo velkom padaju vlasy ..no zaroven rastu nove..ale stale su riedke...sialeny kolobeh...chcela by som navstivit dobreho kozneho lekara v Bratislave, ktory by mi vedel pomoct..mate prosim skusenosti, vedeli by ste niekoho odporucit?
dakujem velmi pekne vopred!

ellca123
27. apr 2015

dcere sa mastili vlasy,vypadavali a mala zvyseni muzsky hormon-gynekolog jej predpisal hormony a zlepsilo sa to velmi pekne

damadama
4. máj 2015

@hanybi tvoj problém nie je pre ožného lekára, ale k endokrinológovi, nech skontroluje vylučovanie všetkých žliaz s vnútorným vylučovaním-či sú hladiny hormónov správne a samozrejme, menej stresu v živote, nepripúšťať si niektoré veci. Ak to sama nezvládneš, nie je hanbou aj pomoc psychológa. Aspoň ti poradí, akú máš mať psycho-očistu a ako zvládať bažný deň. Jemnosť vlasov je geneticky daná, s tým moc nespravíš. Skús ešte k tomu užívanie prírodných prípravkov na vlasy, kúp v lekárni a vôbec nemusia byť tie najdrahšie. Začať treba s obyčajnými. Držím palce.

irishomeopat
4. máj 2015

suhlas ellca- vypadavanie vlasov= hormonalna zalezitost= problem ladvin-ktore maju posilnovat zenske muzske pohlavne organy aby vyrabali dostatok hormonov

mizu89
4. máj 2015

mne tiez padaju vlasy ale odporucim ti Martin trichologia.tam sa zaoberaju vypadanim vlasov.robia len stvrtky skus pozret aj u vas v BA.a kupuj si sampon proti vypadavaniu vlasov.dva baliky min potom si kup zase dva ine baliky 🙂 drzim palce

hanybi
autor
5. máj 2015

@damadama dakujem 🙂 bola som medzicasom u koznej lekarky, ktora mi povedala, ze si mam bud kupit ampulky VICHY za 80eur alebo nasadit HAK...vraj mi nevie inak pomoct, kedze v ramci preventivnej prehliadky a testov stitnej zlazy bolo vsetkov poriadku..stres nemam vobec, ani tazke zivotene situacie, mam sa velmi dobre, vyborne 🙂 tak ja neviem..

hanybi
autor
5. máj 2015

@mizu89 dakujem :* preskumam aj tuto variantu

hanybi
autor
5. máj 2015

@irishomeopat osobne si tiez myslim, ze to bude hormonalna zalezitost, kedze v case, ked som brala HAK mi vlasy vobec nepadali.. ale vraj ak mam pravidelnu mesntruaciu, co mam, vzdy 30.den, tak je to v poriadku - povedala lekarka

ritka8
15. dec 2017

@hanybi ahoj môžem sa ťa prosím opýtať ako pokračujes s vypadavim vlasov . Mám ten istý problém a neviem si dať s tým rady . Zevraj mám všetko v poriadku . Dakujem