Ahojte, pred mesiacom som si dala robiť trvalú a odvtedy mi začali viacej vypadávať vlasy, môže to byt tým spôsobené? Alebo je to tým že sa menej česem a vlasy mi vypadávajú prirodzene?
mne pomaha kofeinovy sampon, len mi vysusuje hlavu ešte viac po trvalej. 5ak ho striedam s normalnym. za mna je to kombinacia trvalej/malych nataciek/a prirodzeneho ubytku.
môže to byť tým, ja by som ti určite poradila zaobstarať si Vital Proteins úplne geniálny collagen, ktorý mega pomáha na vlasy a ako bonus aj na kĺby. Ja ho beriem už veľa mesiacov a vlasy mám husté 🙂
Na jeseň je to normálny prejav, že vlasy viac padajú, zvýšiť vitamíny pomáha.
Lopúch a žihľava - dostať vlasové vody bežné v drogérii, sú bez alkoholu a veľmi pomáhajú za 1-2 eura, takže ani nevysusuju pokožku hlavy.
Sú to malé fľašky s dlhým bielym sosakom a mne neskutočne pomohli.
Na jesen viac vlasy vypadavaju, plus mozu aj po trvalej-je to zataz na vlasy. Skus Revalid.
Môže byť po trvalej, aj nemusí. Vykopať koreň žihľavy aj koreň lopúcha, ( v jeseni má najväčšiu silu ) dať do skla, zaliať alkoholom na 2 týždne. . - môže sa i do špiritusu z lekárni. Nechať luhovať 14 dní na linke. Potom večer votrieť k vlasovým korienkom. Používať kofeínový šampon, lopúchový. Oplachovať vo výluhu žihľavy