Vypadávanie vlasov po trvalej

4. nov 2023

Ahojte, pred mesiacom som si dala robiť trvalú a odvtedy mi začali viacej vypadávať vlasy, môže to byt tým spôsobené? Alebo je to tým že sa menej česem a vlasy mi vypadávajú prirodzene?

isis234
4. nov 2023

Môže byť po trvalej, aj nemusí. Vykopať koreň žihľavy aj koreň lopúcha, ( v jeseni má najväčšiu silu ) dať do skla, zaliať alkoholom na 2 týždne. . - môže sa i do špiritusu z lekárni. Nechať luhovať 14 dní na linke. Potom večer votrieť k vlasovým korienkom. Používať kofeínový šampon, lopúchový. Oplachovať vo výluhu žihľavy

kacena4
4. nov 2023

mne pomaha kofeinovy sampon, len mi vysusuje hlavu ešte viac po trvalej. 5ak ho striedam s normalnym. za mna je to kombinacia trvalej/malych nataciek/a prirodzeneho ubytku.

isis234
4. nov 2023

@kacena4 skús dať i kondicionér, alebo zo začiatku vtierať i vlasový olej ku korienkom. Nebudú vlasy mastné

klaraj1897
4. nov 2023

môže to byť tým, ja by som ti určite poradila zaobstarať si Vital Proteins úplne geniálny collagen, ktorý mega pomáha na vlasy a ako bonus aj na kĺby. Ja ho beriem už veľa mesiacov a vlasy mám husté 🙂

cacianka
4. nov 2023

Na jeseň je to normálny prejav, že vlasy viac padajú, zvýšiť vitamíny pomáha.
Lopúch a žihľava - dostať vlasové vody bežné v drogérii, sú bez alkoholu a veľmi pomáhajú za 1-2 eura, takže ani nevysusuju pokožku hlavy.
Sú to malé fľašky s dlhým bielym sosakom a mne neskutočne pomohli.

stanulienkat
4. nov 2023

Na jesen viac vlasy vypadavaju, plus mozu aj po trvalej-je to zataz na vlasy. Skus Revalid.