Vypadávanie vlasov po pôrode - čo vám zabralo?

domccca68
9. máj 2019

Ahojte. Prosím vas poradte mi co vam zaberalo na vypadavanie vlasov po porode. Dakujem

katrin21
9. máj 2019

jednoznance Chininovy sampon od MILVA... chinin forte.. aj s vlasovou vodou...
Pomohol mne aj svagrinej.

P.s. je to tolko tem o tomto, naco zakladas dalsiiu??? ved si mohla skusiit aj vyhladat cez forum

malinajahoda
9. máj 2019

@domccca68 nič. Upravilo sa to samo po pár mesiacoch.

vanilka83
9. máj 2019

@domccca68 mne nezabralo nic len jednoduche proste kazdodenne kocikovanie takze dlhe hodiny na dennom svetle a slnku mozem len odporucit a efekt trvaly! Mne vypadavali vlasy vzdy.... Furt aj pred porodom takze mne zabralo vazne len toto nic ziadne chemie ziadne speci pripravky ani sampony. A to som kojila 2 roky! Inym zenam z kojenia vypadalo pol hlavy a mne po 3-4 mes po porode prestali uplne a trva to dodnes maly ma 2 r 3 mes. A ak mozem poradit kupte sampon bez chemie a hlavne bez parfumu.

nerko
9. máj 2019

@domccca68 Nic, preslo to same po par mesiacoch. Pocas tehotenstva nevypadlo takmer nic. A po porode liezli ako dive. Hormony.

hvolkovamirka
9. máj 2019

@domccca68 je to kvoli zmenam v tele, menia sa hormony, telo sa zase dava do stavu pred tym plus trosku ineho lebo telo je uz po dietatku a tak, ja by som pockala a nejako to nehrotila, pripadne si nasad nejake vitaminy 🙂 doplnenim vitaminov nic nepokazis 🙂

siska53
9. máj 2019

@domccca68 hlavne cas a brala som aj lecitin a sampon proti vypadavaniu vlasov.

zuzipolo
9. máj 2019

@domccca68 čas...do roka sa ti dajú hormóny do poriadku,ja som si nasadila aj vitamíny zinok ešte s biotinom,keď som prestala kojiť.ale nemyslím si,že na toto pomáha niečo iné ako čas 🙂

hapipa
9. máj 2019

@domccca68 prejde to samo ja na tvojom mieste nerobím paniku, vieš si pomôcť vitamínmi, ktoré doplníš.

vendulka80
9. máj 2019

Ako baby písali, nepomoze nic. Jedine doplniť do stravy Zinkorot, ten mi dost pomohol a cca po 6 mesiacoch sa to upravilo. Mna uz chytali stavy zúfalstva ale vsetky tie drahe tablety a sampony, stimulatory mi vobec nepomohli.

ajsha123
9. máj 2019

Ja som čítala, ze pomaha selen a zinok. Pomohlo. Aj mne, aj dcere. Jej hromadne vypadavali vlasy ako 10 rocnej, nasadili sme selen, zinok, b12 a do 2 tyzdnov bolo vidiet zmenu. Kazde tehu a kojenie som trpela, ze mi neúmerne padali vlasy, v nejakom obdobi. Ono je to nepríjemné, hlavne, ked tie vlasy steklia pod trickom 🙁. Toto posledné kojenie nepadali. Nechapala som preco, ale potom som si uvedomila, ze som vtedy mala neskutočnu chut na tekvicove semienka. Ja som ich jedla vkuse. Bola som hladna, za hrst semienok... Potom som citala, ze obsahuju prave tie vitaminy a mineraly, ktoré som predtym uzivala v tbl. Malú sice obcas bolelo brusko, z tych semienok, ale nebolo to neúnosné.

maca2017
9. máj 2019

@domccca68 Cesnakovy šampón 😊

gertrudka222
10. máj 2019

@domccca68 ja byť tebov to až tak zase nehrotím. Mne po prvom pôrode vypadlo toľko vlasov až som plakala do pol roka sa to upravilo samo. Teraz mi zatiaľ nepadajú po druhom 🙂

miroslavka1
13. máj 2019

Vyskúšaj lopuchovu vodu mne ju poradila kaderníčka A pomohla mi..padajú menej. Tiež je dobre si vlasy pravidelne podstrihavat.

denisia1
24. jún 2019

@domccca68 mne hrozne vypadavali vlasy kamaratka mi odporucila vlasove serum od biocomu,neviem si vynachvalit