Ahojte ženy. Som 3 mesiace po pôrode a pred 2 týždňami mi začali vypadávať vlasy. Predtým som mala husté dlhé vlasy no teraz mám pocit, že som už asi tretinu vlasov stratila. Už pred pôrodom som mala kúty, avšak teraz sa ešte viac zvýraznili, povedala by som, že vlasy v tej oblasti hlavy a taktiež zo začiatku na čele úplne vypadli. Nasadila som hneď od začiatku zinok, Biosil plus, vápnik s vitamínom D. Viem, že je to skoro na to vidieť výsledky, chcela by som však vedieť ako to bolo u vás. Ako dlho vám vypadávali vlasy? Dorástli vám po akom čase? Viem, že ich už asi nebudem mať také husté ako predtým, ale tie kúty a čelo ma trápia. Už si ich musím "špecificky" česať do copu, aby tie kúty nebolo vidieť :(.
ďakujem za odpovede
Všetky vypadnute vlasy narástli. To obdobie vypadávanie bolo na psychiku náročné ale časom sa ro upraví.
Ahoj, mne tiez velmi padali po druhom porode. Trvalo to cca 4 mesiace, prisla som asi o 1/3 vlasov, mozno aj viac, este ze som ich pred tym mala vela. Tiez som mala kuty. Ale vlasy dorastli, chodila som so svatoziarou 😂 som 3 roky po porode a vlasy stale dorastaju, tie prve vyrastene uz maju dlzku, ze sa daju dat do copu a nove zas odstavaju..myslim, ze ked tieto dorastu do dlzky, budem mat vlasy ako pred tym.
@amelie2017 PREBOHA 😱
Mne zacali padat ako minul malej treti mesiac.obrovske chuchvalce mala ma 5 mesiacov vlasy padaju stale ale nie tak velmi.na kuty som si kupila farbu v spreji nech to tak nekrici.je to prirodzene a prejde to..
@vanilkovazmrzka asi tak..cely zivot som nadavala, ze mam huste vlasy a ked zacali padat, tak som len revala..strasne obdobie to bolo..
Mala som to podobne. Cca 4 mesiace po pôrode začali vypadávať a výraznejšie padanie trvalo asi ďalšie 4 mesiace. Taktiež najviac v kútoch. Podľa toho, čo som čítala, je to spôsobené hormónmi a veľa sa s tým robiť nedá. Treba vyčkať. Potom mi vlasy samé začali znova rásť. Na tých kútoch som mala také baby vlásky 😀 postupne dorastli. Týmto chcem povedať, že je to normálne a myslím, že to proste chce len čas. Aj keď úplne chápem, že je to na psychiku ťažké, mala som to tiež tak. Ale neboj sa, prejde to a vlásky dorastu ;)
Sucitim, tiez mi od 3 mesiacov po porode vypadavaju vlasy. Snazim sa brat vitaminy a tolko to neriesit, nasla som si ucesy, vdaka ktorym to nevidno a dufam, ze jedneho dna to pominie 😊
Mna sa muz už tak polovičné opýtal- ake na chemoterapie nechodíš, však?
Tiež mi začali padať po 3-4 mesiaci a iz len pomyslenie na umývanie a česanie bolo pre mňa hrozne 😱
Na vianoce som si priala parochňu, uplne vážne! Nak9niec to prestalo, maly ma rok a stále dorastajú. Ale takmer som sa zrútila. Ostávali mi pri umyvavani v rukách celé pramene, 0,5 cm obvod, dlhé viac ako do pol pása. Bolo to hrozne, fakt som sa bála, že som chorá.
Mne zacali vypadavat vlasy brutalne cca pol roka po porode a vsimla som si v temach ze u mnohych to bolo podobne.
A ako prislo, tak odislo .. samo.
Uz sa nepamätam ako dlho to trvalo