Ahojte maminky, som 3 mesiace od pôrodu a masívne mi vypadávajú vlasy, každé česanie plná kefa a to nehovorím koľko mi ich vypadne pri umývaní, normálne mi idú von pramene. Stretla ste sa s tým niektorá ? Poprípade mi viete poradiť nejaké vítamíny alebo šampón, čo naozaj funguje, pretože už mám pocit že prichádzam o vlasy 🙈
Mne celé tehu nevypadol ani jeden vlas. A to doslova. A po pôrode asi začali vypadávať aj za to obdobie, čo nevypadavali 😄😄😄 pomohol mi veľmi šampón plantur 39, ten zelený. Je proti vypadávaniu vlasov. A začala som jesť zinok. Je to neporovnateľne lepšie.. inak ešte dodám, že po prvom tehotenstve som používala cesnakovy šampón od farmasi, tiež zmiernil vypadávanie možno po mesiaci používania , ale strašne mi z neho mastneli vlasy. Umývala som aj každý deň. Tento plantur 39 mi príde lepší . No musíš vyskúšať, každému sedí niečo iné
Ak si prečítaš niekde, čo na to funguje, je to placebo alebo rovno klamstvo.
Keďže počas tehotenstva ti skoro vôbec nevypadnu a po pôrode prejdes obrovskými hormonálnymi zmenami, začnú vypadávať a rásť nové. Max môžeš niečo na podporu vlasov, ale tie staré proste musia vypadnúť.
Každej to trvá rôzne, začína to zvyčajne okolo 3-4m po pôrode a trvá.... u každej inak. Mne tuším 1.5 mesiaca.
Je to len obdobie 😊
Ja som momentálne v tej istej fáze. Je to úplne frustrujúce, moje vlasy sú všade len nie na mojej hlave. Keďže to zažívam druhýkrát tak môžem naozaj povedať, že nepomáha nič, ale prejde to a narastú nové. Len nech to už je 😄
Ano, lebo cca 3-4 mesiace po porode sa tan prosto deje..
Minimalne zinok, selén zacni brat a uz len cakat kedy to prestane
Ahojte dievčatá ja mám presne toto iste a tiež som teraz 3m po pôrode a neskutočne mi vypadávajú vlasy normálne sa až zľaknem aj keď spim tak v posteli sú same vlasy nestačím vysávať posteľ aj keď ich mám v cupe ale mala som dost pokazené končeky tak som si vlasy trochu ostrihala myslela som si ze mi budú menej padať ale vôbec nič stale tak rovnako neskutočne všade po byte sú vlasy.
Ja som si kvoli tomuto zalozila ucet aby som mohla odpovedat🙏🏻
Cely zivot som mala zavideniahodnu krasnu hrivu . Dlhe vlasy huste proste moja pycha. Pocas tehotenstva sa mi nijak nezlepsili lebo boli vzdy super, ale padali mi uz pocas tehotenstva tak ako vzdy.
3mesiace po porode to zacalo. Extremne padanie masivne. Prisla som o tretinu vlasov. Zpredu mi presvita uz pokozka hlavy. Zo zaciatku plac obcas pri cesani, ale uz som si zvykla. Zostrihla som ich a zmierila sa s tym dako. Odovzdala som svoju krasu dcerke🤷🏻♀️
Jasne, ze beriem vitaminy a ampule, ale viem, ze su to hormony a to sa musi same upratat. Robim kadernicku uz cca 15rokov a dovolim si tvrdit, ze s takym padanim ako mam ja som sa asi este nestretla. Je to paradox, ze si neviem pomoct🙏🏻
Gynekolog mi povedal, ze by pomohla antikoncepcia, ale nechem sa umelo pchat hormonami a ani zastavit kojenie.
@pojusha u mňa to trvalo pól roka