Ženy uz som zúfalá. Som 4 mesiace po pôrode a vlasy mi padajú neskutočne. Uz som to zažila 2x ale nikdy to nebolo také priam hororové ako teraz. Mám kúty brutálne mi zriedli vlasy. Vždy mi to prešlo po pol roku od pôrodu. Teraz sa však bojím, či dovtedy ešte nejak vlasy budem mať.
@nevenka po tých prvých dvoch to presne na pol roka seklo a začali rásť nové malé vlásky. Teraz je to oveľa horšie. Mala som vitamíny biosilk ale asi kúpiť normálne pre kojace matky. Femibion napríklad sa mi zložením páči.
@ivetka0075 plus šampón revalid ale ten to iba trosilunku zmierni
@ivetka0075 mne zabral pyridoxin na toto
Mne keď začali po pôrode padat kupila som zinkosel pangamin a milva šampón. Po týždni mi už nepadalo nič. Neviem čo z toho zabralo, vraví sa že je to hormonálne, ale mne padali dokopy asi 10-12 dni tak viac takze podľa mna to nebol hormonálny výkyv (a ani neviem o aký by malo 4 mesiace po pôrode ísť) ale nedostatok živín. Hlavne toho zinku podľa mna, keď človek nemá dostatok zinku tak vlasy sú prvé ktoré si to odnesú.
@ivetka0075 no ja to mam po tretom tiez najhorsie. Ale mam znova hypertyreozu po porode, uz som to mala aj po druhom, potom sa to ukludnilo, vlasy mi ale padali stale. Jedine ako tehotnej mi prestali a po porode des. Maly ma uz 7,5 mesiaca a stale cele zle ☹...Nic na to nezabera.