Ahojte pred pár týždňami som si dávala pri kadernícke farbiť vlasy aj s kúrou olaplex. No posledné 2 týždne som si všimla ako mi vypadáva neskutočne množstvo vlasov a začala ma aj páliť pokožka hlavy. Ma niekto podobnú skúsenosť? Alebo radu čo na vypadávanie vlasov a pálenie pokožky hlavy ? Ďakujem
@jamimo minule som tu davala do blogu tiez tento link, ze olaplex moze narobit sarapatu a zvozili ma tu, ze zbytocne vytvaram paniku (lebo ved to americanky prehanaju). Neviem, nepouzivam to, len som to posunula, aby si tie, co ho pouzivaju, dali pripadne pozor.
@hradnapani nevytváraš paniku, treba povedať A aj B. Je to informácia. Názor nech si každý urobí sám... Doba sa vyvíja, všetko sa mení, veda napreduje. Napríklad= Kedysi sme si šli nohy polámať za teflónovými panvicami, športovým technologickým oblečením za tisíce, teraz chcú zakázať ich výrobu...ale tak je to skoro so všetkým, avšak dobré vedieť...
https://index.sme.sk/c/20459282/nepremokave-obl...
Mňa tu minule zvozili za toto :
https://m.vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000649/24668...
Davala si si farbit vlasy alebo odfarbovať (melir) ?
Lebo ak odfarbovať tak na 99% to bude tým..
Ak farbiť obyčajne môže to byť alergicka (podraždena reakcia) na farbu pripadne aj na ten Olaplex ..
Ano okolo Olaplexu je teraz haloo ako je písané v článku vyššie.. ale zatial sa to nikam nepohlo tie ktoré udávali nepredložili doklady že mali originaly.. takže ano netreba robiť zatial paniku
@nika_val Len farbiť som sa dávala a teraz posledné dni pociťujem pálenie pokožky a extrémne množstvo vypadávanie vlasov :(
Úprimne, keby ti olaplex uškodí, pocítila by si to hneď... Pokiaľ ti vlasy farbila kaderníčka originálnym produktom olaplex by som za tým nehladala
Tiež si myslím že Olaplex za tým a nie je.. lebo ako sa píše vyššie ak kaderníčka použila originál tak nie je dovod na to
Podla mna to bude farbou, pripadne použitym peroxidom
Ved je skrz to masova zaloba na olaplex a toto je o nom zname ( kamosky vyzerali po olaplex viacnasobnom pouziti ako po chemo) .
@jamimo tie nohavicky… si zober, kolko srajd je v beznych gatkach z umeleho materialu ci s farebnou potlacou. Zeny si kludne kupia lacne spodne pradlo z Ciny a tam nikto neriesi, co sa uvolnuje do koze. Pritom ho nosia denne. Takze treba rozmyslat v suvislostiach a nepanikarit. Kludne to moze byt antikampan na menstruacne nohavicky od vyrobcov vloziek a tamponov (tie tiez mozu narusit zdravie, to sa vie uz davno).
no moze kto chce co chce pisat,ja na olaplex nedam dopustit..pozivam rok, o 100percent zmena,nic lepsie nepoznam,a to som uz vyskusala toho za cely majland..k tej kure v salone -musi to urobit proficka,presne sa vazia obidva produkty,ak sa nedodrzal spravny postup,mohlo sa nieco pokazit..ja robim iba domacu kuru,nastriekam na vlasy no.0 presne na desat minut,potom pridam no.3,dlzka posobenia kolko chcete,najmenej 20minut,1hodina,pol dna,ja si niekedy nechavam aj na noc..nepouzivam stale celu radu,obcas sampon ,kondiciner zmenim,ale tato kura je pravidelna
Ja používam domácu kúru už dlhšie a nedám na ňu dopustiť… pri moji h vlasoch som nikdy nespozorovala žiadne negatívne javy , iba zlepšenie kvality vlasov… ale objednávam z iba overeného kadwrnickeho eshopu ktorý je oficiálnym predajcom… problém pomôže byt keď si niekto kúpi fejk z AliExpressu alebo Amazonu, pripadne pofidérnych e-shopov ktoré predávajú olaplex síce lacnejšie ale za akú cenu… že sú kľudne aj po záruke, riedené a podobne 🤷🏻♀️
Ja som fakt po olaplexe nič nepocítili, po umytí som mala zase vlasy ako droty
@lucinkaboz ktore produkty si pouzivala? mne najlepsie robi kura no1 a no3 spolu,raz za tyzden,6 mi nesadla,kondicioner n5je tiez fajn,vyssie cisla som este neskusala
@lucinkaboz nie je Olaplex ako Olaplex 😀
Mohla si mať fake produkt (nevravim že si ho kupovala naschval ale vela vela eshopov predáva a tvária sa ze maju originaly)
Zadalšie ani Olaplex neurobi zazraky ak sa nevyberu spravne produkty
su vlasy priliš zničené treba idealne brať N0 a N3 spolu k tomu bezoplachovku
Zadalšie ak si predtym pouzivala silikonove sampony mohla si mat nanosy na vlasoch a cez ne ani Olaplex neprejde ..
Vela faktrov ktore mohli byt zle 🙂
ospravedlnujem sa za chybu,pouzivam olaplex c.0 a 3,nie jednotku,ta je na salonne osetrenie
Možem potvrdiť. Aj mne sa to stalo. Vysusene,poodlamovane vlasy,ktore sa nedali skrotit ani po tonách balzamu a olejov.
@euphoria83 to vazne?? pouzivala si celu radu,ci len niektore? mne naopak,
olaplex pekne upratal krepy
@mbta važne. Najhorši bol olaplex 3, vlasy tvrde, bez pohybu, matne, nedalo sa to nijako vymyt. Zacali sa odlamovat uplne na vrchu. Mam viac produktov, ani jeden z nich nie je ziadny zazrak pre mna. A v zahranici su uz fóra s podobnymi reakciami.
@euphoria83
fuha ,to som teda prekvapenaa
@euphoria83 neverím že toto spravil original Olaplex 😱
@nika_val myslim,ze ten obchod neposiela fake. 100% to ale potvrdit samozrejme neviem.
možné to je, s tým Olaplexom to nemusí byť až také tutti frutti ako sa propaguje 😒
https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/oblubeny-sam...