Vypadávanie vlasov na jeseň

peckosk
17. okt 2022

Dobrý deň aj vy ste si spozorovali na sebe že vám teraz v týchto chladnejších dňoch padajú viac vlasy? Čo na to odporúčate? Ďakujem za odpovede.

bessie12
17. okt 2022

@peckosk jesenne vypadavanie vlasov je normalne. Nejak extra sa o vlasy nestaram ani v tomto obdobi. Klasika raz za mesiac henna, domace masky striedam s maskami z drogerie. Nejaky ten olejcek na konceky a to je vsetko 🙂

nique
17. okt 2022

ano. Ja to mam pravidelne. Pouzivam Kerastase vodu proti vypadavaniu. Na jar mam vlasy naspat. Z vlastnej skusenosti do 25r som mala dlhe huste vlasy. Potom som sa 10r trapila vypadavanim. Vyskusala som najdrahsie pripravky, bez uspechu. Mala som uplne riedke a slabe vlasy. Po 2. tehotenstvach mam opat vlasy ako teenagerka. Dlhe, pevne, huste. A to mam 41r. Takze velku rolu v tom zohravaju hormony.

zuz2022
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuz2022
17. okt 2022

@peckosk pozorujem na sebe druhu jeseň. Po minuloročných vyšetreniach, ktoré nič neodhalili, kožná teraz skonštatovala, že to bude sezonne vypadavanie. Chodím na injekcie Milgamma, užívam tabletky Vlasové hnojivo/Revalid. Nič z tohoto ale vlasy, ktoré chcú vypadnúť už nezachráni, už sú v telogennej fáze. Ide o to podporiť rast nových vlasov.

zuz2022
17. okt 2022

@nique a padajú ti výrazne viac, keď je jeseň alebo len o niečo viac. Dikicko

nique
17. okt 2022

@zuz2022 tak, ze na vankusi vidim rano pravidelne vela vlasov. Aj kadernicka si to vsimla. A citim, ze teraz ma aj viac svrbi hlava. Ale mavala som v minulosti ovela ovela horsie. To mi odchadzali cele pramene. Teraz to tak nie je.