Ahojte mate skusenosti s tymto liekom? Pocula som, ze nejako skodi, je to pravda?
Ahoj.mne ho doporučila kožna na vypadavanie vlasov.a škodlivy byť asi nemože su tam same vitaminy.mne sa tiež zmiernilo vypadavanie,ale zistila sa mi aj štitna takže mi padaju z toho.
vitamíny ani nie, skôr je to prírodný zdroj síry a tá ma pre organizmus aj očistnú funkciu 🙂
Ahojte mamicky. Nerobim reklamu len radim. Tiez mi teraz po porode strasne padaju vlasy a k tomu im dopomaha aj stitna zlaza. Ale uz som bola strasne zufala lebo som si za den aj 4 krat vytiahla z hlavy pomaly hrst vlasov a to nehovorim ked som ich umyla. Teda som sa bola poradit v lekarni a kocky mi dali tonikum planter 39 stoji okolo 13 ecok. Je na nom pisane ze na menopauzu ale uz po dvoch dnoch pouzivania je to viditelne lepsie. Pekny vecer
@aylalay ahoj 🙂 brala som methionin asi dva mesiace na rast vlasov, pomohlo a vlasy boli aj pevnejsie, ale mne vtedy nevypadavali, ale baby na fore omlazeni. cz si ho chvalia prave proti tomu vypadavaniu, tak skus 🙂 inak mne po methionine dost rychlo rastli chlpy takze som sa musela castejsie holit 😀 a nieje skodlivy ak ho nebudes brat stale, cize taka dvojmesacna kura a dost 🙂