Vypadávanie vlasov, alpecin hair energizer c1

matus44
29. okt 2019

Ahojte, ma niekto skusenosti so samponom alpecin hsir energizer c1 ? Proti vypadavaniu vlasov ? Ako dlho ho mam uzivat aby som videl prve pozitivne vysledky ? uz ho pouzivam mesiac a ziadnu zmenu som nespozoroval a to si ich myjem snim kazdy den presne podla navodu, tak sa chcem opytat ci mam zmenit sampon alebo byt dalej trpezlivy dakujem 🙂

mirabelia
29. okt 2019

Ahoj, mne nedávno začali vypadávať vlasy, u mňa bol dôvod problém so štítnou žľazou a nedostatok vitamínov. Začala som užívať biotin, selén+zinok a GS multivitamin extra strong a už sa to zlepšuje 😃😃 čiže skúsila by som to riešiť najprv takto vnutorne, lebo telo niečo naznačuje 😃 a čo som počula, tak pomáhaju vyluhy z orechovych listov a s týmto sa vlasy preplachnu 😃 sušené orechové listy dostat kúpiť aj v lekárni 😃a ešte minule písala jedna žena, že jej manželovi pomáha aj konzumácia tekvice a tekvicových semienok 😃

laura222
29. okt 2019

@matus44 biotin je aj za mna uplne top, ja zinok nemozem lebo mi je z neho zle od zaludka ale biotin som uzivala kazdy den cca 2 mesiace a mam tolko novych vlasov ze sa ma kazdy pyta ako som to dosiahla

neluskas
29. okt 2019

@matus44 ahoj, vypadávanie vlasov je v prvom rade vnútorný problém, treba doplnit vitaminy a minerály a samozrejme zmena samponu za prirodny. presla som si tym a viem o com hovorím. nestaci riešiť problém len povrchovo. ak chces, kľudne sa mi ozvi, rada ti poradim. vypadávanie vlasov som si poriesila prirodnymi produktami

natalia_2
1. nov 2019

@neluskas porad prosím aj mne. Ofinu už mám totálne preriedenú pár vlasov.
vlasy mám po plecia.Skušala som rozne vitaminy,šampony,revalid zinok a kdečo.Sem tam padaju menej ale niekedy dosť.Ofinu mam par vlasov tak ju mam dlhu s ostatnými vlasami.

kiwi3
1. nov 2019

akoze nerada by som sklamala vsetkych muzov, ale myslim si, ze pre nich je vsetko toto zbytocne vyhadzovanie penazi. genetika sa neda oklamat.

mirabelia
3. nov 2019

https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/alpecin-c1-a-horsi-vysledok/ - inak pridávam aj nelichotivú diskusiu ohľadom produktu alpecin 🙂 teraz som na to natrafila 🙂

natalia_2
22. nov 2019

@neluskas prosím o radu ak máš skúseností s výrobkom ktorý pomaha tebe.Vyskušla som všetko možne a nič.