Vypadávanie vlasov

16. jún 2024

Už som fakt zúfalá… toto zas dnes po umývaní .. pôjdem si dať asi zase zobrať krv nech sa pozrú či mi niečo nechýba alebo tak..
vlasy mi stačí umývať už len raz do týždňa vôbec sa nemastia a toto pri umývaní a cesani.. mne sq to zdá strašne veľa… máte nejaké overené produkty?

autor
16. jún 2024

Alebo máte niekto skúsenosť s kozmetikou Andreine?

really8
16. jún 2024

Si zufala ze ti vypadlo 10 vlasov?

vanilkovazmrzka
16. jún 2024

Nic ti nie je, vlasy ti vypadavaju uplne rovnako ako kazdemu zdravemu cloveku. Je to normalne. Ked mas pocit, ze je to velky chumac, daj si vlasy skratit. 10 velmi dlhych vlasov ti takto na papieriku bude opticky posobit ako vacsia masa nez 10 kratkych vlasov.

zuzicka48
17. jún 2024

Mam dosť, toto je podla teba vypadávanie? Ked ti pošlem moju foto , tak budeš v nemom úžase 😃

kika572
17. jún 2024

Nebuď smiešna, viac ako toto si vyčešem 2x za deň, ani nehovorím keď si vlasy umývam a zatiaľ z nich neubudlo 😂

20erika07
17. jún 2024

Klud, si v pohode. Ovela ,ovela ,ovela viac vlasov mam ja aj dcerka kazdy den vyčesanych, toto je fakt nič.

larinka552
17. jún 2024

To si robíš srandu? Veď toto mi vypadne ked si párkrát prehrabnem rukou vo vlasoch. To by si nechcela vidiet aka guča mi ostane po umývaní. Menšia parochňa by sa z toho dala spraviť 🤭

barbora854
17. jún 2024

To si nevidela aku burinu vycesem kazdy den ja
Ty nemas byt preco zufala🤦🏻‍♀️😂vsak prirodzene denne vypadne par vlasov

diewcatqoo
17. jún 2024

To si robis srandu, ze? 😀

bambibam
17. jún 2024

Zinok : dávkovanie by Ti vedela skôr nejaká kožná lekárka vysvetliť . Kedysi dávno som brala zo začiatku viac mg a do troh mesiacov úplne minimum, predpísala vodu na vtieranie , ale ja som mala také až plešinky , postupne zarástli a už ich nemám
Liečba cca polroka - neodporučili mi farbenie vlasov , do roka v pohode.

simca06022011
17. jún 2024

Toto je nič:D po umývaní vlasov v kľude aj viac vypadáva. Však sú ženy co aj odtok zapchaju hneď:D toto.mne vypadne keď si zahrabnem rukov do vlasov.
Inak zo sledovania sa a stresu ti skôr vypadaju.

simca06022011
17. jún 2024

Ale len reklama? :D

pribinak
17. jún 2024

Tak trochu Drama Queen, že?

Veď toto je úplne normálne.

nevenka
17. jún 2024

Mam Ti poslat fotku mojej guce vlasov? Ked uz moja kadernicka zalamovala rukami, ze jej v rukach ostavaju chumace, ze mam okamzite ist za doktorom???

dadka1997
17. jún 2024

Mne padá aj viac 😃 kup si zinok

samimami777
17. jún 2024

Úprimne , vážne preháňaš. Mne pár mesiacov po pôrode vypadala polovica hlavy, čo krok to vlasy zo mňa lietali 😂 vyzerám momentálne ako oškubané kurča a ani žiadny hokus pokus na to nepomôže, musia skrátka vypadnúť a dorásť. Buď rada že Len hentoľko ti padá , čo ja by som teraz za to dala ❤️

thekacicaa
17. jún 2024

To je strasne malo vlasov. Toto mi vypadne pri normalnom cesani. Pri sprchovani vytahujem cele chuchvalce z vane. Takze klud.

laurita285
17. jún 2024

@bambibam zinok sa nemá brať "preventívne" jedine ak má človek reálne z krvi zistený jeho nedostatok inak sa problémy akurát tak prehĺbia :D

a autorke, nie andreine nie je vhodná kozmetika pre nikoho, predražené patoky.... ale ak po nich túžiš kúp si soaphoriu alebo botanicu, je to rovnaký výrobca ako andreine len za štvrtinové ceny

januska12323
17. jún 2024

Daj si vyšetriť aj zrak ak je toto podľa teba veľa vlasov.

luciaruz
17. jún 2024

Moja mila, tebe asi uniklo, ze standardne vypadne 50 az 100 vlasov denne? A ze je to bezny jav? 😄

bambibam
17. jún 2024

@laurita285 ale mne brali na kožnom aj ster aj krv Brala som ho 3 mesiace a dávka sa znižovala .
Skôr ako pani začne do seba pchať lieky , verím že sa aspoň s jedným lekárom poradí . Ale ja som pravdepodobne mala inú dg.

nika23t
17. jún 2024

Keby SOM ti poslala foto, ako posledne dva mesiace mne padajú vlasy... Plne ruky vycesem, toto, co máš Ty na fotke je nič. Mne pramene lezú. Tiež idem na odbery tento týžden. Ale nedávno som čítala, ze to môže mať súvis s covidom. Ja som mala vo februári, tak Uvidím, no. Ale bud pokojná, lebo tých pár vlasov, co Ti vypadlo je úplný štandard.

taktotedanie
17. jún 2024

Toto nieje vypadavanie vlasov
Bezne denne moze vypadnut aj 100 vlasov

katkaseiner
17. jún 2024

to je vela? bezne keď si prehrabnem vlasy tak viac ich drzim v ruke...pri česaní nechci vidiet

zuzicka48
18. jún 2024

@nika23t mne tak padajú uz 7 rokov, s korienkami a neskutočne vela. Zatiaľ na nic neprišli, vlasy nikto neriesi, ved ste po pôrode, ale ked to začalo som deti nemala.