Dobré ráno má niekto skúsenosti s overením produktom proti vypadávaniu vlasov mám malé babo a všade sú vlasy už som s toho zúfalá kade sa pozriem všade sú vlasy
@natalia2007 tento produkt som už mala a nepomohlo mala som strašne drsne vlasy ďakujem
@simonkaaa2017 methionin tabletky
Vydržať. Mne padali guče vlasov, skúšala som od šampónov až po tabletky a nič mi nepomohlo. Vypadávanie vlasov po pôrode je hormonálna vec a pomôže iba čas.
@veronikaszabova suhlasim, mne tiež pomohol iba methionin
Mne po 4 mesiacoch po porode vypadala polka hlavy, cop mam taky hruby asi ako prostrednik. Kupila som si lopuchovy sampon a nove vlasy uz maju 3-4cm (som 10m po porode) ,
L-methionin jednoznacne.skusala som aj ine produkty no nezabrali. A celkovo mam z neho aj pevnejsie nechty.
V jednoduchosti je krása. Na padajúce vlasy skús žihľavový čas (žihľava dvojdomá). Teraz v zime si ju kúpiš v lekárni a na jar si natrhaj čerstvú. Mám to overené. 😉
@simonkaaa2017 skús dixi ampulky plus šampón lopuchovy od alpi a ešte lopuchovu vodičku v dr Max to majú mrkni stojí to cez euro a je to hotový zázrak. Vyskúšala som vlasové hnojivo kadejaké drahé blbosti a všetko o ničom jedine kombinácia týchto troch veci zabrala
Ja som si kupila milva sampon a NMN, zabralo to hned. Nmn som brala 500mg denne
Ja beriem zinok..ale uz je to lepsie, podla mna nepomoze nic, iba cakat😄
@simonkaaa2017 nepomoze nic, len ked sa hormony opat upravia po porode. Mala som to 2x tak isto a siel ma z toho trafit slak . Len preckat a bude dobre ✌🏻
Saw palmeto
Joj ja som myslela že po pôrode ostanem plešata uz som šatky na nete pozerala, ono sa to ustáli, sú produkty ktoré to môžu zmierniť ale nemusia. Hormony no. Neboj prejde 😉
Nic, len cas. Uz malo k tomu aj vela odborníkov prispevky.. proste to co narastlo cez tehotenstvo, to mnozstvo nebolo normalne, ani to co vypadlo. Po porode sa to dava do normalu tym, ze padaju, aj tie co nevypadli v tehotenstve.. je to hrozne obdobie, ale len vydrzat
https://www.instagram.com/reel/C3IOGkXqQhm/?igs...
@simonkaaa2017 vlasove hnojivo, tabletky aj sampon. Dostat v lekarni