Ahojte mám 35 rokov a sledujem že mi padajú vlasy a normálne na pohľad ich mám oveľa redšie. Nejaký overený prípravok? Skúsim všetko len nech nie som plesata 😭
Zisťuj príčinu a inak odp forcapil tabletky
donedavna moj problem + lamavost nechtov…. uz cca 2 mesisce uzivam lieky na stitnu zlazu + vitaminy ako zinok a zelezo, zlepsilo sa to a hlavne na nechtoch 🙂 doposial sa hned same stiepili a teraz ich musim vzdy pilnikovat, lebo mi uz prekaza ich dlznka 😀
Môže pomôcť aj zmena šampóna, napr. na taký s kondicionérom, aby sa ti ľahšie rozčesávali, lebo aj pri česaní môžu dosť padať, ak sa rozčesávajú ťažšie. Mne pomohlo to a ešte multivitamíny a pravidelná strava. Zvyknú dosť padať aj pri nechutenstve, keď človek málo je, alebo ak hladuje. Píšem z vlastnej skúsenosti.
Ahoj. 🙂
Napíšem svoju skúsenosť, pretože som bola rovnako zúfalá pred nejakým časom a to mám 26 rokov. Vysoká škola spolu s prácou vytvorili také stresy u mňa, že som každé ráno zhadzovala chumáče vlasov a pozerala ako už tak jemné vlasy rednú.. Hľadala na rôzne drahé séra, šampóny, masky a čokoľvek, čo by malo nejaké dobré recenzie. 🙂 Nakoniec aj z hľadiska financií som sa priklonila k obyčajnému vlasovému hnojivu, ktoré majú snáď v každej lekárni a popri tom som používala šampón plantur 39. Ten som obmieňala s klasickým, obyčajným, nech si neumývam vlasy len s tým. Táto kombinácia mi neskutočne pomohla. 🙂
U mňa bol problém naozaj veľký stres a musím povedať, že tiež pravidelné používanie suchého šampónu. Mala som problémy aj s mastnými vlasmi. Každý deň som bola nútená si ich umývať a to aj po období korony, kedy som skúšala si vlasy neumývať týždne a nepomohlo ani s ďalšími šampónmi na túto problematiku. Tá kombinácia hnojiva a toho šampónu plantur mi však zabrala aj na toto.
Vlasové hnojivo som si dávala v podobe bezoplachového séra a ak som vedela, že budem viac dní doma, napatlala som si toho na hlavu viac (pridávala som aj každý deň :D ) a vydržala som s tým dokým som si vyslovene nepotrebovala umyť hlavu, aby som mohla niekde ísť. (Ono to sérum celkom dosť vlasy zamastí).
Každopádne mám neskutočne obrovské množstvo nových vláskov, ktoré majú po troch mesiacoch už zhruba 5cm. 🙂
Čiže rada odo mňa. Nepozerať sa hneď po drahých sérach a prípravkov, ale skús prv také niečo. Pri pravidelnom používaní to mne tak pomohlo, že skáčem od radosti ja, aj moja peňaženka. :D
Dúfam, že toto pomôže viacerým, ktorý budú hľadať pomoc v tejto oblasti. 🙂
@denisa2526 ďakujem, skúsim to veru aj ja 🥰
Zistit pricinu - stitna zlaza, nedostatok zeleza, zinku, metioninu, zapaly v tele - gynekologia, zubar, problemy s ocami. Nemas zvyseny stres, fyzicku namahu?