Baby prosím vás neviete mi prosím poradit čo zaberá na vipadávani vlasov kupila som si vlasové hnojivoo nemáte stým dakto dobré skusenosti prosím poradťe mi Ďakujem<3
@vikikiikuussyyqaa kremik treba uzivat.
Obyčajný Lopúchovy šampón od Alpy tak isto aj tá vodička a ešte aj dixi ampulky.. mne padali vlasy tak že som mala až plesiny plus som brala zinok do mesiaca mi prestali tak extrémne padať vlasy a do ďalšieho mesiaca mi už padali len bezne pár vlasov pri rozcesavani sa
Mne veľmi padali vlasy celé roky. Dostala som sa do stavu, kedy keď sa postavím v kúpelni pod svetlo, vidím si pokožku a to ma už vydesilo. Určite padajú viac aj preto, že ich farbím každý mesiac. Skúšala som jesť orechy a všetky tie vitamíny, ktoré sa odporúčajú jesť v čerstvej forme, ale nepomohlo. Po pôrode mi pomohol Forcapil. Pred 3 mesiacmi som ho kúpila znovu a pomohlo. Trvalo to dosť dlho, lebo zlepšenie vidím posledné dva týždne,ale musím povedať, že padanie takmer úplne zmizlo. Je to vidno na kefe, na zemi v kúpelni, či keď si len tak prejde rukou po vlasoch. Nikde nič. Skúste, možno pomôže.
@vikikiikuussyyqaa v prvom rade treba najsť príčinu, treba odber krvi na štítnu žľazu a na železo.
Čo si písala nemam skúsenosti, ale som daaký čas používala šampón Plantur 39, to mi pomohol