Ahojte, mate nejaky osvedceny trik na vypadavanie vlasov, skusam splachovanie zihlavou, zihlavovy extrakt od Dixy, sampony, nepomaha nic, nastalo mi to po cisteni pri MA, uz som si aj skratila vlasy, co Vam pomohlo, co by som mala vyskusat ? poradte 🙂
Mne pomohli sampony Milva. Sice su trocha drahsie, ale mozem odporucit😊
Asi kazdy lekarnik ti povie ze treba zacat "zvnutra" . Revalid, alebo jeho lacnejsia verzia - revihair od dr.maxa, mne pomohli, ale musis brat aspon 3mesiace. Ostatne produkty nepomohli, tieto obsahuju aj aminokyseliny.
@steffi50 no zihlavovy sampon som zacla používať ale otehotnela som takneviem ci to tym nezacalo a aj prestalo
vypadavanie vlasov suvisi s chybanim vitaminov zinok a podobne jedz banany mineralne vody a menej casto umyvaj vlasy plus ziadne chemikalie ani farbit.
Precistit telo zvnutra, odporucam detox clean 9 a sampon aloe vera plus sprej prvej pomoci 😊 toto pomohlo mne, vlasy mam momentalne po pas
Precitaj si nieco o alopecii, moja dcera ju ma, boli sme po doktoroch ale nic nikto nenasiel, pricina::: stres a hormony, treba si dat vitaminy kuru 3mesacnu, vodicky tonika do vlasou a vytrpiet.... Mojej dcere po mesiaci vlasy dorastaju...drzim silno peste nech vlasy dorastu
Vzdy som mavala hustu hrivu;pred rokom mi po velkom strese padali vlasy v chumacoch pri kazdom umyvani.Velmi nerada som sa dala ostrihat cca na 3 cm, par dni som konzumovala b-komplex a kupila som si v lekarni sampon klorane proti padaniu vlasov,mne to pomohlo skoro okamzite,odporucam vyskusat🙂