Vypadávanie a lámanie vlasov

ria2001
22. jan 2023

Ahojte babenky, potrebujem poradiť. Prosím len baby ktoré majú naozaj skúsenosť, nie z počutia..
Dva mesiace dozadu sa mi spálili vlasy (peroxid) z vláskou po zadok mi zostali vlásky po krk..Odvtedy mi veľmi padajú pri tom ako ich umývam, dalšie “plus” neskutočne sa lámu…Jednoducho keď chytím vlásky do ruky, dosť mi ich na ruke zostane.. Preto by som potrebovala radu na nejaké doplnky, dobrý balzám, olejček alebo čokolvek iné čo by mi pomohlo. Za každú radu budem naozaj veľmi vdačná. Prosím Vás na komentáre typu čo som robila, kde som mala hlavu a pod. nepísať..Teraz už neskoro, viem..

stellarstar
22. jan 2023

@ria2001 skus forcapil tabletky mne pomohli pri vypadávaní a vlasy mi odvtedy pekne spevneli a zhustli

drzaopica
22. jan 2023

@ria2001 zinok, olaplex kuru

jamimo
22. jan 2023

@ria2001 tabletky Forcapil, minimálne 2 x180 ks balenie. Krásne ti porastú nové vlasy. Mne po drastickej liečbe padalo 500-600 vlasov denne (áno počítala som ich nad sprchovým kútom, kus po kuse kvôli vyšetreniu v Ľubochni🙄) Mala som aj 2x covid za 3 mesiace, riadne mi padali vlasy, opäť som nasadila Forcapil a rastú jedna radosť😘

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika_val
22. jan 2023

@ria2001 na takto zničene vlasy je ideal Olapex..
Potrebuješ obnovit disfulfifove (najsilnejšie) vazby vo vlasoch.. a prave značka Olaplex to robí..
Alebo ešte značka K18
Ak chceš napíš mi kludne s Olaplexom mám skusenosti, aj fotky pred a po, mala som veelmi velmi podobny problem ako ty.. rada vysvetlím všetko ak budes mat zaujem
Aj vypadavali vlasy, aj sa lamali a prave Olaplex ma zachranil..

daniela293
22. jan 2023

@ria2001 Ahoj padanie vlasov tak moja vecna dilema.Po porode syna zhruba 3mesiace mi zacali padat vlasy.Hrozne trsy vlasov bolo mi do placu kozna mi povedala ze hormonalna zmena.takze maly ma 6r. A stale to riesim.Mne dost pomohly ampulky do vlasov od vischy je to drahsia zalezitost ale fakt pomahaju a plus uzivaj forcapil tabletky aspom 3m.Kup si k tomu aj Vischy sampon cerveny proti padaniu vlasov budes vidiet pomoze ti to

anabel2341
22. jan 2023

@ria2001 ahoj pred rokom som si každé dva týždne farbila vlasy,a taktiež dávala peroxid chcela som veľmi blond vlasy a tak to aj dopadlo začali sa lamať , vypadať, prestali rásť, a plešinky sami začali robiť
Hneď som si nasadila zinok a dosť som za investovala do produktov 3 mesiace mi trvalo dokým som našla produkty ktoré mne sadnú, a nakoniec mi sadol Elseve červeny kondicioner a šampón občas si dám masku od Balea, a ampulky v DM stoja cca 2e
Hlavne som prestala si žehlit vlasy ,farbiť a fenovat vlasy som si teraz v zime začala umývať 1 krat týždenne, v lete samozrejme viac krát, držím ti palce a dúfam že sa ti vlasy dajú čoskoro dokopy ja ich do teraz dávam do kopy našťastie začali rásť ale stále niesu také ako pred tým..5minut trvá dokým si zničiš svoje vlasy a veľmi dlhá doba trvá dokým sa dajú dokopy :(
Skús Olaplex, alebo kerastase ale hovorím mne tie najlacnejšie produkty pomohli a hlavne si nasaď zinok

renata1405
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deniskatimmy
23. jan 2023

@ria2001 vitamíny l methionin mne to predpísala najprv kožná a teraz si ich kupujem sama 😊 vlasy prestali padať max vypadnú dva tri vlásky....

ria2001
autor
25. jan 2023

Ďakujem Vam velmi pekne baby za vaše rady🙏🏼♥️

vejka1519
4. jún 2024

@nika_val ahoj, môžem poprosiť info ohľadom olaplex. Ďakujem 🙂