Ahojte mám problém že mi vypadávajú vlasy mám 30 rokov už som vyskúšala skoro všetky šampónu a nič najhorsie je keď si ich umyjem a potom zácesem a júna vlasov ide preč poraďte mi ktorá má stym skúsenosti lebo už som zúfalá ktorý samponnmam použiť alebo ktorá farba na vlasy je možno dobrá či možno mi farba zaťažuje vlasy ja už neviem dakujem
Mne pomohlo Revalid sérum + šampon
@1zuzka2 mne vzdy zaberu tabletky "vlasove hnojivo" a milva fialovy sampon.... po porode sa mi dali vlasy dokopy a teraz sa k nim opat vraciam a vidim, ze zaberaju
@1zuzka2 práveže jej žiaden neodporúčila povedala že bohužiaľ na toto nepomôže nič len počkať kým to čo má vypadá a nové dorastu ...má dlhé husté vlasy po pás tak snáď jej niečo ostane ..inak dlho funguje na bezsamponovej metóde a občas použije prírodny šampón bez fosfatov a parabenov
@1zuzka2 ja som mala tento problém, nasadila som kolagén a napravilo sa to👍
Podľa mňa nie je dobré striedať šampóny a mokré vlasy, keď češeš strašne veľa ich ostáva na hrebeni. Čiže z časti si si k vypadávaniu aj ty sama pomohla. Ale netreba to vzdávať. Podľa mňa prírodné šampóny sú cesta, doplniť vitamíny a hlavne vlasy nečesať mokré.
@miiichaelaaa dakujem jake du prírodne šampóni máš dajaký odskúšaní
@1zuzka2 mám Andreine a expert na vlasy. Obidve kvalitné, stačí si vybrať.
@1zuzka2 mokre vlasy nikdy necesem ..vzdy pred umyvanim .. pramen po prameni od koncekov az po korienky a vypadne mi minimum vlasov
@milivanilka hej kolagén odporučila kožná aj sestre ..ale jej fakt padajú strašne ..dnes mi ukázala čo si vycesala.za jedno česanie ranné a polka sacka 😪🙈...má dlhé vlasy takže sa to nezdá ale robia sa jej aj lisinky už 😥
@miselar presne tak .. ja na domace zabaly nedam dopustit 🙂 lepsie ako kadejake masky z obchodu ..
@ladycat2021 Veru keď si spomeniem na časy keď som mala v kúpeľni všetky poličky plné všelijakých šampónov a masiek ....omg ...toľko peňazí a nepomohlo vôbec nič....Teraz si doma vytvorím kadejaku masku a vlasy mám po nej pekne jemne také zdravšie.
@miselar zbytocne to len zabera miesto v kupelni .. teraz mam tuhy sampon + tuhy kondicioner a masky z toho co doma najdem .. a vlasy su v ovela lepsej forme .. najradsej mam avokadovu masku ..
@dejna_ mne po pôrode padali po hrstiach. Vtedy som nevedela čo robiť. Prednedávnom keď to začalo, nasadila som kolagén a aj pleť sa mi zlepšila takže za mňa top
@ladycat2021 ja si robím domáce masky a teda vážne som spokojná .A teda ten dixi .Nič viac 😉.Tuhé som ešte neskúšala ale určite raz vyskúšam .
@miselar tuhy mam momentalne len drogerkovy .. iny som tu nezohnala zatial .. skusim ist do ineho obchodu, ked budem v meste .. mozno sa mi podari nieco nieco najst .. ja musim kupovat take vacsie balenia, mam velmi dlhe vlasy.. a masky na vlasy tiez .. trochu drahy spas tie vlasy 😅
@1zuzka2 ked som este byvala na SVK, tak mne dobre sadol brezovy a vlasy som si prelievala zihlavovym odvarom
@ladycat2021 ako zihlavovym odvarom si dala prevariť lístky žihľavy a ako často si oplachovala
@1zuzka2 ano .. alebo zihlavovy caj .. po kazdom umyti vlasov .. to mi poradila mama .. ona mala az kuty a pomohlo jej to ..
@1zuzka2 ten som neskúšala .Ale môžem povedať že zo všetkých značiek a to som vyskúšala fakt že veľa sa mi rýchlo mastneli a boli splasnute.Tonikum som voľakedy skúšala no mne najviac pomohlo zo žihľavy spraviť odvar a preliať Nim vlasy alebo aj cibuľu rozmixovať dať vodu a preliať nechať pôsobiť .
tak logicky vlasy najviac padaju pri umyvani a po nom.... plus nejaky pocet vlasov je ok ked vypadava, hlavne to ci ti "chorobne" padaju vlasy vidis, ak fakt vidis, ze ti vlasy rednu, ak nevidis nove vlasy... PLus nie kazdy vypadnuty vlas musi byt vypadnuty od korienkov, vlasy sa zvyknu aj odlamovat...
Inak erceptov a typov je milion, treba si vyskusat. HLavne na vlasy je nestresovat. Ono necesat mokre vlasy by malo byt pravidlo, lenze pri umyvani sa vlasy uvolnia (mozes skusit oplachnut studenou vodou) a ked uz su vypadnute tak proste ty ich aj tak vyceses...
Inak podla lekara farba na vlasy na nadmerne padanie vlasov vobec nema vplyv.
Kup si niektore zo samponov v lekarni alebo v kadernickom salone. Na drogeriove serepeticky zabudni uz v tvojom veku. Su drahsie, ale pouzivas menej a dlho vydrzia. Milva je ok, ak ju zvladnes, lebo ja som z nej mala vlasy ako chemlon :D ducray/vichy/klorane.. maju xy druhov. Kadernicka ti poradi presne na tvoje vlasy... A na sezonne padanie si skor nejake tonika /vodicky vyber... ten sampon pri bneznou pouzivani ani nema taky efekt (neviem ci to niekto cita, ale posobenia 3-5+ minut, ako to ja tolko nevydrzim s namydlenou hlavou :DD )
@1zuzka2 hladala by som ine riesenie. Napriklad kolagen