Baby ja už som zúfalá… dnes som si umyla vlasy po 7 dňoch ( nemastia sa mi ) len už som mala pocit ze treba
A zas toto vo vani v košíku.. ja už neviem čo robím zle mám šampón proti vypadávaniu , forcapil beriem ..
ved to je malinko.
denne vypadne niekolko desiatok vlasov.
cesanim a aj umyvanim vlasov sa vlasy uvolnuju viac.
ak si si ich neumyvala 7dni, tak sa ti viac vo vlasoch drzali aj tie vypadnute.
ja mam teda vlasy po lpatky, ale vypadanych po umyti mam viac.
Vlasy mám tak do polovice chrbata cca.. a niesom po pôrode
Tolkoto??? Ja mam plnu hrst vlasov denne,nechapem,ze este vobec nieco mam na hlave. Toto,co ukazujes je bezne vypadnutie vlasov
ale ved ej normalne ze vlasy pri umyvani vypadnu, dokonca viac ako vypadavaju normalne, a ty ich ams v ruke malo. aj keby ti cih vypadne viac, stale je to ok.
to je jedno, ze nei si po porode,a ni aj nie som. vlasy vypadavaju kazdemu, je jedno ci je zena po porode, ci nie je.
mam asi rovnako dlhe vlasy, nei som po porode, dnes som si ich umyla tiez asi po 7 dnoch a vypadlo mi ich asi 3x rolko, co tebe.
@majamat ja mam vlasy pod lopatky, huste, nonstop v cope a po umyti mi vo vani ostane este 3x tolko, a jedna hrst este po fenovani🤣
vlasy mam ale huste a kadernicky sa zakazdym pytaju, ze take kvalitne vlasy, ze ako? no genetika
@majamat viem že úplne od veci ale pozerám tvoj profil a tak krásnu ženu som už dlho nevidela 😍 to len tak pomimo 😂 ( niesom bi ani lesba😂)
Toto? To je nic 😃 Mne tolko vypadne ked sa rukou prehrabnem vo vlasoch. Ked si umyvam a cesem, tak 4x tolko, ako na malu parochnu 🙉 a chvala Bohu mam stale huste vlasy 😊🙏
@zuzuliennka1 ja som sa predtym este cesala, lebo potom ich nemam take zmotane, ked si ich umyjem. tiez som mala este pred umytim nejake vypadnute. ja sa nefenujem, susim prirodzene. este ich mam vlhke.
neviem co autorka riesi. takto malo keby mne vypadava, tak som nadsena.
😀
tak foto trosku skresluje. aj filter, aj crty nie celkom vidno tak ako v reale.
no ale aj tak dakujem
est mi naadlo,keby ma teraz vidis 😀 odlicena, na foto nemam postavu - mam nadvahu a po porode velke brucho a cim som starsia, tym som zmrznutejsia, tak spavam v chlpatych overaloch 😀
@majamat ale no 😂😂.. každá večer vyzeráme po odlíčení všelijak😂😂 a nejaká nadváha alebo brucho po pôrode je normálne si myslím..
tak ja som uz dost dlho po porode.
A ďakujem všetkým za upokojenie ja som si fakt myslela že je to veľa vlasov… chcela som ísť na kožné a dať si spraviť kompletne testy..
to je uplne malo vlasov 🙂 neboj nic
Toto mi vypadne po jednom česaní. Prestaň sa pozorovať.
haha to sa ti musím zasmiať😀 neber to v zlom ale keby vidíš moju guču vlasov a hlavne teda po fenovaní lebo ja mám vlasy po zadok tak toto je nula fakt že nula bodov🙂 ale je zaujímave že mne padajú viac za mokra tesne po umytí a teda tom fenovani ako ked si ich iba bežne rozčešem ked sú suché.Ale prečo je to tak neviem.Vtedy mi vypadne asi tolko čo tebe teraz
To nie je veľa. Mne toľko bežne vypadáva to nič nie je.
Gratulujem, vlasy ti padaju ovela menej, nez je bezne.
Bežné vypadne ľuďom 100 vlasov denne. Takže tvojich 5 vlaskov za týždeň je nič.
To si robis srandu, ze? Ja sa teraz tesim, ze mi konecne prestali padat, lebo som tehotna a mam v hrsti ovela viac vypadnutych vlasov, nez ty.
Len toľko? Zlatko ja ich mam oveľa viac a toto je ešte v norme tak nestresuj
Ahoj 🙂 neboj sa, to je ozaj malo,co ti vypadlo. Keby si videla, kolko vypadne kazdy den mne, tak by si sa zhrozila :D a to mam toho stale vela na hlave.
Autorka,pomimo,pekne nechty mas 🤩.
Ako ti uz napisali, vlasov ti pada malo.
Mna by skor zaujimalo, co to mas za zvlastne hranate vyrastky na konci prstov, take to blede 👀
tolko vlasov mam rano na kefe
To akože tie štyri vlasy 😂😂
nehnevaj sa ale toto je doslova NIC. ja mam geneticky riedke vlasy a denne mi vypadne 4x tolko co ukazujes (a je fo norma, zbierala som vlasy koznej). ked mi ozaj padali? to hovorime o 10x tolko denne co mas na obrazku. ani by si nemala vyhadzovat peniaze na pripravky lebo toto je fakt ze nic padanie (vobec nic mimo normalu)