Vypadané vlasy od farbenia

natalynatal
3. júl 2016

Ahojte. Stalo sa niekomu z vas,ze vam vypadala polovicka vlasov z farbenia?Mne sa to stalo pred 6 mi rokmi. Vyskusala som vselico na obnovu rastu vlasov. Ale nepomohlo. Mam z toho depresie,ze som bola taka hlupa. Farbila som si 6 rokov farbou. Hovorili mi,ze mi staci aj sampon,ale nepocuvala som. Stale mam vycitky svedomia. Niekomu mozno je to banalita,ale mna to strasne trapi. Neviem, sa z toho dostat.

tobnuf
3. júl 2016

A to si sa akou farbou farbila? Ja som sa farbila od 14 rokov do cca 22 a vzdy som mala huste vlasy.. farbila som sa na blond aj na cierne.. potom som sa odfarbila na hnedo a uz sa nefarbim vobec

mia265
3. júl 2016

@natalynatal Ja som sa pomaly 20 rokov farbila normálnymi farbami a nikdy som nemala pekné vlasy. Keď som otehotnela,tak som sa nefarbila vyše roka a som hneď videla, ako sa mi zlepšili. Tak som povedala,že už ani nebudem. Naštudovala som si niečo o henne a zafarbila a hneď som videla rozdiel,krásny lesk a aj pevnejšie sa mi zdali už po prvom raze. Samozrejme nie hennu zo supermarketu ale kvalitnú. Je drahšia ako normálna farba,ale super,odporúčam 🙂

natalynatal
autor
3. júl 2016

@tobnuf farbila som naprv ciernou od 16 potom hneda a nakoniec blond. Keby mam ten rozum co teraz, tak si nezafarbim vlasy nikdy. Mozno len henou. Ale to predtym som nepoznala

simik14
3. júl 2016

Ku vypadavaniu vlasov prispieva viac faktorov aj farbenie vlasov aj nedistatok zeleza zmena pocasia ci rocneho obdobia zmena samponu nedostatok inych vitaminov napr ked si davas vlasy velmi silno do gumicky aj porod k tomu prispieva aj kulmovanie ci zehlenie ... ked si vlasy umyjes netri ich osuskou ale jemne zakrut vlasy napr do detskej bavlnenej plienky davaj si kokosovy olej vlasy budu kvalitnejsie neroztrepene a mali by zacat viac rast a tak farby vynechaj na cas 🙂

simik14
3. júl 2016

Ak blond tak si davala moc silny peroxid ked nezacnu rast tak treba aspon zabranit nadmernemu vypadovaniu

tridi
3. júl 2016

mozno vypadanie vlasov nebolo na zaklade farby , skoc za koznou lekarkou a uvidis, po 6 rokoch by uz mali byt korienky zregenerovane, ak si pouzila nejaku silnu chemiu a poskodila si si korienky vlasov tak vlasy uz pravdepodobne nenarastu